Even voorstellen : Gastblogger Susan

Even voorstellen : Gastblogger Susan

Hoi allemaal!

Het Expressing-Beauty team blijft zich uitbreiden en onze nieuwste collega heet Susan. Zij zal zichzelf even voorstellen!

IMG_0139111111

 

Hallo!

Mijn naam is Susan, ik ben 19 jaar en ik woon in een dorp naast Nijmegen. Vanaf nu ben ik als gastblogster te vinden op Expressing Beauty. Naast deze site, kan je mij ook vinden op mijn eigen blog, www.ishootlovee.com.
Ik zal even wat meer over mijzelf vertellen..
Vorig jaar heb ik mijn Havo diploma gehaald en ben ik dit schooljaar begonnen aan een opleiding. Helaas zag ik niet de toekomst die ik hoopte te zien.. En ben ik in februari met de opleiding gestopt. Dit schooljaar ga ik (waarschijnlijk) studeren in Tilburg. Ik ga voor de opleiding IEMES. Dat staat voor International Event Music Entertainment Studies.
Gelukkig was het halve schooljaar niet helemaal voor niets, ik heb zo namelijk mijn huidige vriend ontmoet. Hij heet René en we zijn al vanaf september 2012 gelukkig samen. Echter, waar ik een stadse meid ben, is hij totaal het tegenovergestelde. Zo kom ik nog regelmatige in gekke situaties terecht. Daar zal ik jullie vast wel meer over vertellen!
Anyways, jullie zullen snel wat van mij gaan lezen op Expressing Beauty!

Groetjes Susan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.