My Ultimate Favorite Series by Sita

My Ultimate Favorite Series by Sita

series2

Dag lezers,

Vandaag een stukje over een aantal series die ik online volg, die ik gewoon met jullie moet delen! Het zijn zulke leuke en spannende series en ik ben er gewoon verslaafd aan. Lees verder om te zien welke series ik kijk en waar ze over gaan. 

series

The Vampire Diaries


The Vampire Diaries is het verhaal van twee broers Salvatore en Damon, die in de tijd van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena, van Robert E. LeeHigh School. Is Elena sterk genoeg om zich staande te houden?

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars is een verhaal over 5 goede vriendinnen, Alison, Emily, Hanna, Aria en Spencer. Op een avond verdwijnt Alison op mysterieuze wijze. Een jaar later, ontvangen de overige 4 vreemde en bedreigende berichten van de afzender ‘A’. in die berichten staan dingen die alleen Alison kon weten. Wie is A en wat wil die van de overige 4 meiden. Een serie vol spanning, humor, romantiek en mysterie. En een aantal heerlijke acteurs hihi..

Arrow

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang dood gewaand, totdat men ontdekte dat hij nog in leven was en op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan zat. Wanneer hij terugkeert in Starling City, wordt hij onthaald door zijn toegewijde moeder Moira, zus Thea, en zijn beste vriend Tommy, maar ze voelen dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid verbergt over de man die hij is geworden, wil hij wanhopig zijn acties die hij vroeger nam weer goedmaken. Oliver is een heerlijke vent, dus alleen daarom zal ik die serie al gaan volgen.

Awkward


Awkward gaat over die voorvalletjes uit onze tienertijd die ons maakten tot wie we zijn, ten goede of ten kwade. Je volgt het verhaal door de ogen van Jenna Hamilton, een meisje van 15 jaar. De combinatie van een mysterieuze brief en een ongeval geven aanleiding tot een gigantisch misverstand: Jenna wilde zelfmoord plegen! Dat voorval zet haar leven op zijn kop, en de reeks begint in de nasleep van de “mislukte zelfmoordpoging”. Ze moet niet alleen leren leven met dat nieuwe, niet-zo-lollige stigma, maar ook de alledaagse, nu eens grappige, dan weer pijnlijke, tienerdrama’s ondergaan: de geheime relatie met een populaire jongen die uitmondt een ingewikkelde driehoeksverhouding, de opgelegde therapiesessies met een hilarisch ongeschikte leerlingenbegeleider, de sabotagepogingen van een gemeen meisje dat baalt omdat Jenna haar naar de kroon steekt… What will happend with Jenna?

Hostage


Hostage gaat over een topchirurg die een operatie op de Amerikaanse president uit moet voeren. Terroristen gijzelen haar gezin, om de arts te dwingen een fatale fout te maken. Maar dat laat zij niet zomaar gebeuren. De FBI-agent is een terrorist. De steun en toeverlaat van de president is een verrader. En een van de schurken is misschien wel helemaal niet zo slecht…

Revenge

Achter de luxe levensstijl van de Hamptons gaan een duister en schandalig geheim en een verwrongen verhaal over passie, spanning en ultieme verlossing schuil. Betreed de verleidelijke doch rijke en meedogenloze wereld van Revenge. Wees getuige van de briljante  intrige van Emily Thorne tegen Victoria Grayson, de heersende koningin van de Hamptons, en iedereen die haar familie kapotgemaakt heeft. Maar zelfs de best uitgewerkte plannen kunnen in duigen vallen in de nasleep van een onverwachtse driehoeksverhouding tussen Emily, de zoon van haar grootste aartsvijand en iemand uit een vergeten verleden.

Ik ben benieuwd welke lezers er al kijken naar een van deze series. Laat je mij weten wat jij een spannende serie vind of welke serie jij al kijkt. Mocht je interesse hebben, dan kan je de series online bekijken via de site Project Free Tv.

Expressing Beauty

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.