Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 5 ~ by Miranda

Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 5 ~ by Miranda

music

 

Hoi allemaal!

 

Van tijd tot tijd vind ik het leuk om mijn meest beluisterde muziek van dat moment met jullie te delen. En zo ook vandaag! Ik zet weer tien liedjes met clips op een rij die ik momenteel veel luister.

Ten eerste kwam ik via de “old time” televisieserie The L Word op het volgende nummer. Ik vind dit een heel mooi gevoelig nummer. Hij is van Ann Lee Womack en heet ” Have you seen that girl”.

 

De tweede is iets waar ik heel blij mee ben, namelijk van het nieuwe album van Kings of Leon (mijn favo band ). Dit nummer heet ” Wait for me”.

 

De derde is een nummer van Pink die ik graag draai als ik mijn moeder of mijn zus mis. De tekst spreekt voor zich en het nummer heet ” Beam me up”.

Het vierde nummer is een heel mooi nummer van Loreen. Maar eigenlijk raad ik haar hele album aan. Ik heb geen nummer kunnen ontdekken van haar die niet mooi is. Maar ze heeft ook wel gewoon een hele mooie stem. Dit nummer heet ” Do we even matter”.

Een nummer dat ik een soort van “herontdekt heb” is de slow version van ” Everytime we touch” van Cascada. Gewoon een prachtige uitvoering!

Een nummer die gewoon lekker blijft is van Showtek. “Slow down”. Een nummer om heerlijk op los te gaan in een club! Of gewoon thuis!

 

Het volgende nummer heb ik ongetwijfeld al eens eerder geplaatst, maar het blijft 1 van mijn favoriete nummers. Debelah Morgan met ” Close to you” . Er zijn twee versies (van haarzelf) van, maar dit is wel de mooiste naar mijn mening.


Het volgende nummer is en blijft mooi. Ook geen nieuwtje meer maar wel geniaal. Oprecht. Gewoon supermooi. Macklemore X Ryan Lewis ft. Mary Lambert met “Same love” .

Tom Odell heeft het schitterende nummer “Another love”. Ook deze behoeft niet veel woorden. Hij luistert lekker weg!

Ik MOET wel afsluiten met “Royals” van Lorde. Ik denk dat de meeste mijn vrienden en ik ons heel erg kunnen vinden in het nummer. Er zit gewoon zo’n typische kern van waarheid in.

Normaal geef ik een bonus liedje, dus zo ook deze keer.

Ik kies deze keer voor “High” van The Lighthouse Family. Ik heb een poosje in “internaten” gewoond vroeger en dan woon je daar natuurlijk niet alleen. Je krijgt vaak een hele sterke band met je groepsgenootjes en je deelt lief en leed. je wordt een team. Je beloofd elkaar altijd contact te houden en in mijn geval kan ik zeggen dat dat met de meesten ook wel gelukt is.  Uiteindelijk kan ik ook oprecht zeggen dat ik van deze mensen ben gaan houden. Als ik “High” luisterde van The Lighthouse Family dan gaf me dat altijd hoop voor ons allemaal. Dat het wel goed zou komen. Dat we op een dag groot en sterk en zelfstandig zouden zijn en de kans zouden hebben op een heel gelukkig leven.Dat we gezinnetjes zouden stichten en droombanen zouden vinden en de meesten zijn dan ook ver gekomen. Al het rottige achter ons laten. Daaraan denk ik nog steeds als ik dit nummer hoor en daarom sluit ik hier mee af.

Ik hoop dat jullie er weer van genoten hebben, tot de volgende keer!

hoi1

3 gedachten over “Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 5 ~ by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.