MyMepal : voor een gepersonaliseerde lunch!

MyMepal : voor een gepersonaliseerde lunch!

blog 069

Lieve iedereen,

De komende tijd moet ik mij beperken qua het maken van foto’s, door gebrek aan een goede camera. Er wordt aan gewerkt maar ik doe in de tussentijd verschrikkelijk mijn best om toch wat moois neer te zetten. 

MyMepal is een bedrijf waar je onder andere drinkbekers en lunchboxen kunt personaliseren met een afbeelding naar keuze. Daarnaast verkopen ze handige dingen die van pas kunnen komen bij je lunch of tussendoortje. Als groot fan van Back to the future ( “DE” DeLorean tattoo komt ook nog dit jaar) wist ik meteen welke afbeelding ik wilde. Ik koos de grote lunchbox, een fruit box en wat extra vorkjes. Kijken jullie mee?

blog 058 blog 057

O….my….God! Zo blij als een kind was ik, toen ik de trommel uit pakte! De afbeelding zit er prachtig strak op. In het echt is hij NOG mooier!
Voor lange dagen op het werk is het makkelijk om een lekkere grote luchbox mee te nemen. Er zit een scheiding in de trommel waardoor je je eten apart kunt houden.

Ik heb ook nog een fruit box met een handig vorkje, en wat extra vorkjes. Want je weet maar nooit, toch?

blog 064

En zoals jullie al zien past de fruit box met gemak in de grote lunchbox!

Wil je nou ook je eigen beker of trommel ontwerpen? Ga dan snel naar MyMepal! Kijk voor de zeer leuke prijskaartjes op de website.

Wat vinden jullie van dit concept?

Liefs,
Miranda

DSC_0281

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.