Natuurlijke verzorging en luisbestrijding voor kinderen bij Puurcompany.nl

Natuurlijke verzorging en luisbestrijding voor kinderen bij Puurcompany.nl

DSC_0363

Hoi allemaal!

Wat willen we nu liever voor kinderen dan natuurlijke verzorging? Bij Puurcompany.nl houden ze daar rekening mee! Hun filosifie is om kinderen de beste bescherming te geven die je ze maar kunt geven, ook qua huidverzorging! Mijn kindjes mochten van het merk Loverock, de 2 in 1 shampoo en douchegel testen en de huidverzorgende bodylotion! Zijn jullie benieuwd wat mijn kinderen ervan vinden?Allereerst de shampoo en douchegel!

DSC_0364

Ik vind het sowieso altijd heel handig als mijn kinderen 1 product voor hun haren en de rest kunnen gebruiken, dus dit is ideaal! De geur van dit product is lekker. Maar dan op een niet overheersende en zachte manier. Een pluspunt is ook dat de geur na het uit-en-afspoelen niet verdwijnt! Schuimen doet het wel, maar daarvoor moet je wel even net iets meer van het product gebruiken en flink wassen. Zou je het in een badje doen, dan is het zeker een product dat als nog schuimt. Mijn kinderen vinden dit een erg fijn, lekker ruikend product. Helemaal toppie dus!

Gaan we naar de bodylotion!

DSC_0365

De geur van deze bodylotion is in principe hetzelfde als die van het andere product, al vonden mijn kinderen hem bij het aanbrengen nogal heftig en wat minder lekker. Maar, eenmaal ingetrokken ruikt hij heerlijk! Dit product behoeft dus wat tijd om te wennen aan de geur. Ik vind hem zelf zo lekker dat ik hem ook gebruik!

Op deze pagina kunnen jullie de prijzen zien. Het is het waard, maar voor 150 ml product vind ik het persoonlijk nogal veel. De gemiddelde fles shampoo/douchegel bevat 250 ml en geen 150 zoals veel producten van Loverock. Ik hoop dan ook uiteindelijk te zien dat ze dat zullen veranderen.

DSC_0362

Over naar een kriebelig onderwerp: luizen! Kinderen kunnen luizen krijgen. Dat wil niet zeggen dat ze vies zijn, sterker nog, luizen zijn dol op schone haartjes! Maar ze zijn wel heel vervelend en als ze niet behandeld worden. Ecokid heeft een lijn natuurlijke luizenbestrijding voor tere kinderhoofdjes ontwikkeld waar de meeste ouders heel blij mee zullen zijn. Ik heb een shampoo en een conditioner van dit merk. Gelukkig is het nog niet nodig geweest deze op mijn kinderen te proberen. Wel heb ik zelf ook altijd natuurlijke luizenbestrijdingsmiddelen in huis en waren die net op, dus ben ik hier helemaal blij mee! Wel moet ik ook hiervan weer zeggen dat het buiten mijn budget ligt. Maar, als ik erachter kom dat het net zo goed werkt als het beloofd dan is het het altijd waard natuurlijk!

DSC_0353

Wat vinden jullie van natuurlijke huidverzorgingslijnen voor kinderen? En wassen jullie je kinderen wel eens met een product volwassenen, en hoe bestrijden jullie luizen?

Liefs,
Miranda

10387629_10204337064207741_84301073861839489_n

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.