New in: Guhl zijdeglans en Kneipp douche scrub eucalyptus

New in: Guhl zijdeglans en Kneipp douche scrub eucalyptus

DSC_0154

 

Hi everyone!

Een poosje geleden ontving ik deze vier producten. Ik ben niet van de ellenlange verhalen, want iedereen ervaart producten anders. Dat heeft niks met laksheid te maken, maar met dat ik geen overdreven reclame wil maken voor producten die ik zelf niet zo bijzonder vind. Toch zaten hier dingen tussen waar ik goed over te spreken ben! 

DSC_0145 DSC_0144 DSC_0146

 

De shampoos en conditioners van Guhl vind ik gewoon NIET bijzonder, sorry. Ik vind zowel de geur als de werking niet bijzonder, ongewoon, buitengewoon en ga zo maar door. Maar! Toen kwam ik uit bij het haarmasker. Ik had weer zo’n dikke, drapperige brei verwacht dat eigenlijk gewoon een hele dikke conditioner was. Niets was minder waar. Her is een soort serum-achtige substantie en hij werkt echt! Mijn haren werden er enorm zacht van, en gingen inderdaad heel mooi glimmen! Dat is echt een dikke, vette aanrader! De prijzen van deze producten liggen tussen de 6,40 euro en de 8,00 euro.

Dan nu verder naar de Kneipp douche scrub! Alhoewel, scrub….

DSC_0147

 

Kneipp is eigenlijk altijd heel slim. Ze gebruiken vaak een bestaande geur en vernieuwen of verbeteren deze, net zoals met deze douchegel waar toevallig wat scrub deeltjes in zitten. Nog lang niet genoeg naar mijn mening. Desalniettemin is het wel een hele erge fijne, melkachtige douchegel! Wat wordt er gezegd over dit product dat voor 7.99 in de winkels ligt?

Zacht voor de huid door verzorgende shea butter, amandel- en jojoba olie.
De frisse muntolie zorgt voor een oppepper bij vermoeidheid.
De eucalyptusolie werkt verlichtend op de luchtwegen.
Kan meerdere malen per week gebruikt worden door de combinatie van verzorgende ingrediënten
en door de mildheid van de jojoba-scrub deeltjes.
Er zitten geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën in.
De natuurlijke jojoba scrub deeltjes zijn niet belastend voor het milieu.
De tube is handig voor gebruik onder de douche.

Ik ben er niet kapot van. En ik vind, ook als blogger moet je eerlijk blijven. Daarnaast is het een kwestie van smaak, dus kan het maar zo zijn dat mijn beste vriendin dit een geweldig product zou vinden! Ik vind hem zelf erg fijn als verfrisser na een lange dag, maar ik hou van grove scrubs en dat is deze zeer zeker niet. iets te “lief” naar mijn smaak.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze producten vinden!

Liefs,

Miranda

DSC_0088

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.