Roger & Gallet – Cédrat Eau de toilette by Miranda

Roger & Gallet – Cédrat Eau de toilette by Miranda

DSC_0166

 

Hoi iedereen!

Mijn liefde voor Roger & Gallet steek ik al lang niet meer onder stoelen of banken. De lekkere geuren die een mix hebben van bloemen en kruiden zijn een absolute traktatie voor wie dan ook. Ik heb er hier al eens over geschreven, en hier, en hier. En daarnaast heb ik de badkamer en kastjes voorzien van douchegels. handcrèmes en parfums van dit merk. Vandaag vertel ik iets over het geurtje Cédrat!

DSC_0169

Cédrat is een citroen geurtje, althans , als we het even heel makkelijk maken. In werkelijkheid zitten er nog heel veel meer geurnoten in! Namelijk:

cederappel
grapefruit
munt
waterfruit
kardemom
basilicum, opgefrist met ozon-akkoorden
houtakkoorden (ceder, vetiver, musk en witte amber).

Deze geur doet mij behoorlijk unisex aan. En dan bedoel ik ook echt heel erg. Hij past lekker bij een man, en bij een vrouw. Helemaal top! Op de website van Skinpharma, de enige verkoper van Roger & Gallet, wordt ook aangegeven dat dit geurtje unisex is.

roger--gallet-cedrat-eau-fraiche-parfumee-30-ml

Wil je nou ook een product van Roger & Gallet kopen? Dan zou ik dat zeker niet afraden. Ook als cadeau kun je de plank echt niet mis slaan. Ik blijf ervan genieten!

liefs

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.