New in: Steampunk butterfly ketting van Large.nl

New in: Steampunk butterfly ketting van Large.nl

blog 057

Hoi iedereen!

Ik hou van de stijl: steampunk! Zo kwam ik er eigenlijk achter dat ik geen steampunk sieraden heb….schadalig! Dus ik ging op zoek bij Large.nl en ik vond dit schatje voor maar een tientje! Nu vind ik sieraden met vlinders sowieso te gek, (al heb ik niks met de beestjes zelf) dus ik MOEST deze hebben! Large heeft nog meer hele mooie steampunk artikelen. Kijken jullie mee?

blog 058

Maar genoeg over deze steampunk vlinder ketting! Ik wil wel eens weten wat ik nog meer kan krijgen in deze stijl!

Alchemy Gothic heeft sowieso echt te gekke dingen. Een beetje een mix tussen middeleeuws/gothic en steampunk. Ik vind deze oorbel ook helemaal te gek!

steampunk1

 

Wat is Steampunk?

~ Oorsprong ~

Steampunk is een fantasystroming die het Victoriaanse tijdperk combineert met Science Fiction (b.v. Jules Verne) en het Stoomkracht tijdperk (19e eeuw). In de verhalen worden futuristische uitvindingen en machines uitgevonden en gebruiken mensen mechanise onderdelen in kleding en gebruiksvoorwerpen.

~ Kleding en sieraden ~

De mooie klederdracht herinnert aan de Victoriaanse jurken en kostuums, welke zijn opgesmukt met fictieve wapens, stoomkracht machinerie, klokjes, radars, kettinkjes en goggles. Ook hoeden worden versierd met wijzertjes en radartjes. Uurwerken en tandwieltjes staan centraal binnen de Steampunk. bron : mijnwebwinkel 

Cyber Goggles mogen kennelijk niet in je steampunk collectie ontbreken. Ik zou deze dan weer niet zelf dragen, haha, maar ik snap dat de hardcore fans het wel doen!

goggles

Het kost je 100 piek , maar dan heb je ook wat: Deze prachtige Victoriaanse jurk!

steampunk jurk

En voor de heren hebben we natuurlijk ook wat leuks zoals dit coole jasje!

jas

Deze mooie armband heeft een typisch steampunk thema!

346760a-emp

O wauw! Er is zowaar een heuse steampunk Zippo! Ik rook allang niet meer, maar ik ben wel verliefd geloof ik!

zippo steampunk

En zo is er nog veel meer steampunk en gothic te vinden op Large.nl. Ik ben een liefhebber. De stijl spreekt me erg aan. Ik vind de kleding ook zo gaaf. Nu nog wachten tot ik op een dag in zo’n jurk pas hahaha. Als ik me daar nu in probeer te wurmen dan heb ik zelf wat nieuwe onderdelen nodig vrees ik. Until the next blog!

Liefs,
Miranda

16682008_10212267214736548_6813446673497785111_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.