Yogi Tea: Lekker, veelzijdig en ook nog eens leuk!

Yogi Tea: Lekker, veelzijdig en ook nog eens leuk!

blog 135

Hallo lieve allemaal!

Het begint een waar fenomeen te worden en het ligt steeds in meer winkels: Yogi Tea. Maar wat maakt deze thee nu zo bijzonder? Het is een ayurvedische thee lijn die rekening houdt met onze gezondheid, maar ook met het feit dat we soms iets meer willen dan alleen thee. Wat ik daarmee bedoel? Wat nu als ik jullie vertel dat er recepten zijn waarbij je deze thee in je smoothies kunt verwerken. Op die manier heb je een lekkere smoothie met alle goeds dat Yogi Tea met liefde in zijn thee gestopt heeft voor ons welzijn.

blog 136

Veel mensen drinken thee zonder te weten dat het niets toevoegt aan onze gezondheid als de juiste bestanddelen er niet in zitten. Uit den Vreemde is een groothandel in zeer diverse spirituele, Oosterse en bijzondere spullen. Uit den Vreemde.com is uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt. Particulieren kunnen op deze site geen account aanmaken! Ik laat het toch zien omdat ik weet dat er veel spirituele ondernemers op mijn blog mee lezen. Als ik de producten bekijk, dan heb ik bijna zin om een winkel te beginnen! Prachtige, mooie dingen en eerlijke producten. Op de officiële website van Yogi Tea kun je een kijkje nemen in de ingrediënten van alle theeën.

Tot nu toe, en ik heb alle 6 de smaken geproefd, heb ik niets te klagen! Ik vind ze allemaal lekker.

blog 132

 

Hier een kleine sneek-peek naar wat Uit den Vreemde nog meer in het assortiment heeft.

chakra-parfumolie-roller fluwelen-waaier-leeuw-2 djembe-14cm mandala-kleed-r24 shiva-nataraj-13-cm rainbow-met-kralen-22cm lachende-boeddha-15-cm olifantenstreng

Dit geeft een hele kleine impressie van heel veel mooie. I love it. Ik ben spiritueel van kleins af aan en mijn hartje gaat hier wel wat sneller van kloppen. Yogi Tea is in elk geval al een aanrader!

Liefs,
Miranda

16508096_10212267214816550_1989362424793441904_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.