Nike & Adidas Schoenen: Footway.nl Review

Nike & Adidas Schoenen: Footway.nl Review

Afgelopen weekend heb ik schoenen bij Footway.nl besteld. Dit was een bijzonder leuke ervaring. De footway webshop is heel anders ingericht dan andere online fashion and schoenenwinkels. Voor sommige is dit misschien even wennen, maar uiteindelijk zal je merken dat de site erg gebruiksvriendelijk is.

Footway.nl review

Dit is het begin scherm. Op deze scherm kan je kiezen of je op zoek bent naar heren, dames of kinderschoenen en dan de bijbehorende maat invoeren. Ten opzichte van andere webshops krijg je bij Footway alleen de schoenen te zien die relevant voor jouw zijn en beschikbaar in jouw maat!

footway.nl review

Na de selectie, kom je op de hoofdpagina terecht. De site ziet er mooi uit en goede zoekfunctie waar je ook kan filteren op soort schoen, merk en kleur. Hierdoor kan je zeer effectief een goede selectie schoenen vinden.

De site heeft onderzetten veel merken. Er zijn veel bekende merken, maar ik zie ook veel merken die ik niet ken en dat is leuk.

Ik was op zoek naar sportschoenen en slippers voor mijn man, dus heb ben ik door de slipper en sportschoen categorie gaan browsen. Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken! Hieronder een individuele review van elk product door mijn man.

footway homepage

Adidas sportschoenen review

Deze Adidas schoenen zijn er erg strak uit. Ik heb ze gekozen, omdat ik ze kan dragen met vrijetijdskleding, maar ook wanneer ik smart casual gekleed ben.

Ze zijn wel wat aan de smalle kant, dus als wat bredere voeten hebt, dan zal ik adviseren om een half maatje groter te nemen.

adidas schoenen review

Nike slippers review

De Nike slippers hebben een heerlijke flexibele zool met een goede ondersteuning in het midden van de voet. De zool heeft ook een goede grip, waardoor het niet glibberig wordt als ze slippers nat zijn.

nike slippers review

Deze review is gesponsord door Footway.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.