Waarom Theemokken & Theebekers met Filter en Deksel Kopen?

Waarom Theemokken & Theebekers met Filter en Deksel Kopen?

Losse thee is de laatste jaren erg populair aan het worden. De traditionele supermarkt theezakjes zijn verleden tijd. Consumenten zijn op zoek naar de beste tools om kwaliteit single-origin thee of hippe tea blends te bereiden. Verre weg de meest praktische tools zijn theemokken die ook een passende filter en deksel hebben.

Waarom een theebeker met zeef?

Theezakjes zijn erg handig. Daarom zijn ze al decennia erg populair. Met de komst van losse thee is er een nieuwe uitdaging van de consument: hoe kan je zonder te veel gedoe de losse thee uit je mok zeven?

Gelukkig hebben moderne losse thee mokken een zeefje. Zo’n handige zeef zet in de mok voordat je de losse thee erin schept. Daarna schenk je er water in en zodra de bereidingstijd voorbij is haal je het zeefje op. Lekker makkelijk!

Waarom een theemok met deksel?

Met alleen een zeefje ben je er nog niet. Voor een goed kopje thee wil je ervoor zorgen dat het watertemperatuur niet te snel zakt. Een deksel voor op je theebeker is daarom erg belangrijk. De beste theebeker is er één die ook een passende deksel heeft!

Theebeker met zeef waar te koop?

Vaak lopen lokale winkels en webwinkels nog erg achter op de trend. Voor thee accessories zoals theebekers ga ik altijd naar Teasenz.nl. Deze webwinkel is gevestigd in China en verstuurd haar producten direct vanuit de bron. Het duurt even, maar daarvoor krijg je top kwaliteit tegen de laagste prijs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.