No Make-Up Challenge

No Make-Up Challenge

images

We zien er allemaal niet piekfijn uit wanneer we ’s morgens uit bed stappen,wij natuurlijk ook niet. Daarom deze no make-up challenge! We tonen jullie dus een aantal foto’s van ons waarop we te zien zijn met en zonder make-up. Enjoy 😉

Miranda

IMG_20130731_035034

Deze foto’s spreken al voor zichzelf. Zo zie je hoe je met een beetje make-up een totaal andere look kan creeren. Wat een verschil of niet?

Angela

IMG_20130731_031412

Ik heb een kleine collage gemaakt van mijn no-make-up challenge. Op de eerste foto ben ik te zien zonder make-up, dit zul je bij mij vrijwel nooit zien tenzij je s’ochtends naast me wakker word (alleen is die plek al een tijdje bezet). Zonder make-up voel ik me echt niet prettig en daarom zal ik ook zeker niet op deze manier de deur uit gaan.

Mijn dagelijkse make-up is vrij simpel. Een leuke gekleurde eye-liner, een oogpotloodje, wat mascara en heel af en toe een naked lip-gloss maar daar blijft het dan ook bij. Ik ben er zo mee klaar en vind te veel make-up ook niet nodig wanneer ik gewoon even naar de winkel moet of gezellig op visite ga.

Wanneer ik een avondje uit ga besteed ik iets meer aandacht aan het opmaken. Messtal ga ik voor een smokey-eye en pas de kleuren dan een beetje aan naar mijn kleding en mijn oogkleur (dat laatste is zeer belangrijk). De standaard kleuren (zwart/wit/grijs) maar ook de bruintinten zul je dan het meest bij mij voorbij zien komen. dit vooral ok omdat dat vrijwel overal bij past!

-XxX- en Veel Liefs Angela

Fientje

Productfoto's 4-07

Zoals je kan zien , draag ik op dagelijkse basis vrij neutrale make-up. Ik wil me ook niet volledig anders voordoen of mensen laten geloven hoe ik eruit zie , dan hoe ik werkelijk be. Make-up en beauty is er naar mijn mening om hand in hand te gaan met je natuurlijke looks, niet om ze te verbergen.

Ik draag niet zoveel make-up wanneer ik maar naar de supermarkt moet of iets dergelijks. Wel draag ik altijd mascara , het is een gewoonte en het geeft toch wat definitie aan je ogen in no- time. Om naar de les te gaan, breng ik wel steeds een bb-cream aan en smuk ik me toch wat meer op. Het blijft wel steeds bij een naturelle ooglook, maar een felle lipstick gooi ik er af en toe wel eens tussen. Zeker voor de zomer is het handig om gewoon wat mascara aan te brengen en een felle lipstick en je bent good to go!

Xx Fientje

Amber

VOOR

Afbeelding

NA

Afbeelding

Normaal als ik naar school ga draag ik meestal alleen maar mascara, dus veel make-up draag ik niet. Maar soms heb ik wat concealer , lipgloss en eyeliner op.  Dat draag ik dus allemaal op de “na foto”.

Xoxo Àmber

Mochten jullie deze uitdaging nou ook aandurven mag je die natuurlijk altijd in sturen. Wij zijn heel benieuwd naar jullie foto’s en verhalen!

 

3 gedachten over “No Make-Up Challenge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.