Nog steeds even niet hier….

Nog steeds even niet hier….

cookie

Hoi lieve allemaal.

Het wil weer even niet zo lukken om te jongleren terwijl ik in zeven sloten tegelijk loop. Het veroorzaakt zelfs depressies. Momenteel doe ik erg mijn best om wat persoonlijke doelen te behalen en mij te richten op mijn nieuwe levensstijl. Dat is het leven en dat moet ook gebeuren. Aan de ene kant ga ik door het sporten en diëten beter in mijn vel zitten en aan de andere kant echt totaal niet dus! Ik hoop dat ik deze week nog mijn “magie” terug in mijn vingers krijg en weer een aantal artikelen neer kan zetten, maar ik beloof niks. Behalve dat goed voor mezelf zorgen altijd op de eerste plek komt. Love you guys!

Liefs,
Miranda.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.