Op dieet enzo, maagverkleining, tips en meer + vlog.

Op dieet enzo, maagverkleining, tips en meer + vlog.

_20170228_133441

Hoi allemaal!

De laatste tijd vind ik het lastig om de site bij te houden. Het is geen gebrek aan motivatie maar wellicht dat het beter is als ik er iets over vertel in een filmpje. Die is onder deze blog te vinden. Dankzij bedrijven als de Body en Gym shop ben ik al een heel eind op weg met mijn nieuwe levensstijl. Die staat voor beter eten, en meer bewegen. Ik heb het enorm naar mijn zin in de Basic Fit en ben de afgelopen twee weken 4 keer geweest. Dat is nog niet zo heel erg veel, maar als ik ga dan blijf ik minimaal 2 en maximaal drie uur en ben ik ook helemaal kapot als ik thuis kom. Meer weten?

dieet blog-063 blog-062 blog-066

Dankzij bedrijven als 100% Fit en Formafast en natuurlijk Body en Gym shop kan ik elke dag lekkere shakes maken met melk en water. De Greens Summer Fruits shake is een hele aparte die je aanlengt met water. Het poeder is groen, dus je drankje ook. Dat ziet er wellicht niet zo aantrekkelijk uit maar het smaakt best lekker! Banaan voert voor mij de boventoon maar het zit vol met essentiële voedingsstoffen! Wat zegt de site?

Wat is Body en Gym Shop – Greens?
Het Greens supplement van Body en Gym Shop is ontworpen om de gezondheid en de algehele kwaliteit van leven te ondersteunen. Dit product is uitermate geschikt voor mensen met een bepaald dieet of mensen die niet genoeg groenten en fruit binnen krijgen. Body en Gym Shop Greens zit vol met de meest krachtige groene ingrediënten!

Kenmerken Greens
– Biologisch, Vegan, lactosevrij, rauwe materialen
– Organische, gefermenteerde drinkmix
– Bron van vitamines en mineralen
– Voor een optimale PH BALANS
– Maak van elke smoothie een groene smoothie

Inhoud
330 gram

Smaak
Summer Fruits

Gebruik
Meng een serving (11 gram) Body en Gym Shop Greens met 150 ml -350ml koud water, schudden en onmiddellijk opdrinken. Voor de beste resultaten kun je het beste één serving consumeren in combinatie met een maaltijd. bron: Body en Gym shop.

Dus, eet jij ook niet genoeg fruit en groenten? Dan is dit een uitkomst. Ik schudt mijn shakes overigens niet, maar ik heb wel een hele handige blender!

diet-coach

TIP! My diet coach is een ontzettend handige app die kan bijhouden hoeveel calorieën je consumeert en verbrandt , simpelweg door alles in te voeren wat je eet en doet! Ook doet deze app niet aan calorie restrictie , iets wat ik best belangrijk vindt. Mensen, vrouwen in dit geval, MOGEN gewoon 2000 calorieën op een dag binnen krijgen en daar houdt de app rekening mee, maar hij houdt ook rekening met hoeveel je wilt afvallen, iets dat je ook in kunt voeren. Evenwel als gebruik maken van de tips die erin staan voor als je bijvoorbeeld geen zin hebt om te sporten, of honger denkt te hebben etc. Ik zou zeggen, kijk er echt eventjes naar als je bezig bent je levensstijl te veranderen. Ook heb ik diverse work out apps gedownload om te kijken welke de beste tips heeft voor thuis. Dat is geworden, de Burn fat workout app.

burn

Zoals het plaatje al zegt is er een virtuele instructeur te zien op je scherm en echt een heleboel work outs. Voor ieder wat wils!

maagverkleining

MAAGVERKLEINING: Dit jaar wordt ik 30. Er gaat me vrij veel voor de wind en dat mocht ook wel een keer na bijna 30 jaar op deze aarde. Trouwe lezers weten dat ik al heel lang struggle met mijn overgewicht. Zoals ik ooit al zei, in mijn eerste dagboek was het eerste dat ik schreef, “Ik ben 7 jaar en ik ben te dik”. Mijn dochter wordt 9 en is een prachtig slank meisje en ik dank God daarvoor. Mijn zoon is ook een lange slanke handsome jongen die inmiddels 11 wordt dit jaar en bijna net zo groot is als mama. (Sssst). Gelukkig zijn zij heel slank. Ik heb afgelopen donderdag weer met mijn dokter om de tafel gezeten. Ik heb eerder een traject gestart voor een maagverkleining in Amsterdam, maar zij vroegen onmogelijke dingen en dat ging niet eens om mijn gewicht. Mijn schildklier medicatie was destijds niet goed ingesteld en daar vielen zij over. Mijn beste vriendin is ongeveer een jaar geleden geopereerd en had zo pak en beet maatje 54/56 net als ik en nu maat 38/40 en ze ziet er fantastisch uit! Ze heeft me gesmeekt om het in Hengelo te proberen, waar de artsen wat begripvoller zouden zijn en zich wat meer zouden richten op de problematiek van de obesitas dan alles daar omheen. Dus ja. Ik ga een laatste keer een traject in. Wordt het hem niet, dan was het ” Niet geschoten, altijd mis”. Ik hou jullie op de hoogte. Ook heb ik mij voorgenomen om meer te vloggen, dus daar komt hij dan!

Liefs,
Miranda

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.