Onlangs gekochte make-up en looks by Miranda

Onlangs gekochte make-up en looks by Miranda

free1

 

Hoi allemaal!

Ik was de afgelopen week in de gelegenheid om wat nieuwe make up te shoppen en ik wilde het natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen Ik zou zeggen pak lekker een kopje thee en kijk verder…

Ik wil beginnen met twee Bourjois oogschaduws die afgelopen week bij Etos met 50% korting in de schappen lagen, en een mascara en eyeliner van Max Factor die ik bij de Kruidvat actie kocht waarbij het tweede artikel gratis was.

maxfactor2 bourjois1 maxfactor1

 

Ik ben zeer te spreken over al deze producten, al moet ik toch zeggen dat ik de mascara niet erg bijzonder vind. De eyeliner is verrassend goed weer van je ogen te verwijderen, omdat hij begint te “korrelen” als je erover wrijft met een doekje. Hij gaat niet echt in de huid, hij ligt er meer op. Wel voelt hij wat trekkerig aan daardoor maar dat heb ik niet als hinderlijk ervaren. De lichte oogschaduw heb ik over het hele ooglid aangebracht en met de groene nog een lijn onder mijn oog die op dezelfde lengte uit komt als mijn wing.

lookb

 

 

 

De volgende producten waarmee ik een look maakte zijn twee “metal” look oogschaduws van Essence en Catrice , en een mascara van Essence.

 

catres

 

039

 

Vooral de oogschaduw van Catrice heeft me echt verrast! Hij is zeer goed gepigmenteerd! Die van Essence geeft naar mijn mening te weinig kleur af . Ik denk dat je daar veel van op je ogen moet doen wil het opvallen. In de crease heb ik een gele oogschaduw gebruikt van Inglot en een highlighter. Als basis heb ik de Liquid Metal oogschaduw gebruikt van Catrice in de kleur ” We are the champagnes” . Toen heb ik van buiten naar binnen tot ongeveer iets verder dan het midden van mijn oogleden de Metal Glam oogschaduw aangebracht, en helemaal aan de uiteinden van mijn ogen nog een licht zwarte kleur en een beetje in de crease. Ik heb boven de wimper rand een heel klein lijntje gezet met een eyeliner, voor iets meer diepgang. Onder de ogen heb ik een randje gezet met Maybelline Color Tattoo in de kleur Mauve Crush, en een klein zwart randje oogpotlood in de waterlijn. Uiteraard heb ik afgesloten met het krullen van mijn wimpers en het aanbrengen van de mascara. Et voila!

escat

380

 

De mascara vind ik wederom niet heel bijzonder, maar voor de prijs wel oké. Zijn jullie benieuwd naar de producten, kijk dan even of je plaatselijke drogisterij dit verkoopt. Daar kun je ook terecht voor de actuele prijzen. Ik hoop dat jullie dit een leuke post vonden!

WAT HEBBEN JULLIE VOOR HET LAATST GESHOPT AAN MAKE UP?

step0002

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.