Ontwerp je eigen parfum met zijn eigen naam! Perfume by me.

Ontwerp je eigen parfum met zijn eigen naam! Perfume by me.

DSC_0091

Hoi allemaal.

Ik heb nu toch iets leuks gevonden! Een website genaamd Perfume by Me waar je vanaf scratch je eigen parfum maakt. Je kunt kiezen : Eerst raad vragen, een kant en klare parfum in de webshop kopen of er zelf eentje creëren. Hoe het in zijn werk gaat? Kijk even verder!

parfum1

Je kiest eerst je basis. Dan kies je wat middennoten, topnoten en kun je het flesje personaliseren met een eigen naam! Uiteraard moet je ook even het formaat kiezen. Bij mijn parfum zaten drie testers waarvan ik er 1 zelf gemaakt had.
DSC_0092 DSC_0093 DSC_0094

En in het flesje stond keurig gegraveerd wat ik als naam gekozen had.

DSC_0097

Een gigantisch nadeel vind ik dat wanneer je dit doet op het net, je de geuren niet kunt ruiken. Hoe goed bedoeld ook, en ook al zat ik toch echt in de vrouwen sector….mijn geurtje ruikt meer unisex en dat is niet wat ik graag had gewild. Het is dus een gok. En wanneer je een flesje besteld kan het best een dure gok zijn. Desalniettemin is het wel ontzettend leuk, en is mijn geurtje niet vies geworden.

parfum2

Bekijk ook gerust de kant en klare pakketten waar je niks meer aan hoeft te doen. Perfume by Me heeft voor iedereen iets passends!

Liefs,
Miranda

DSC_0194

 

2 gedachten over “Ontwerp je eigen parfum met zijn eigen naam! Perfume by me.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.