Naar spirituele hoogten met Ruben Robijn. Kom tot jezelf.

Naar spirituele hoogten met Ruben Robijn. Kom tot jezelf.

DSC_0239

Hallo allemaal!

Ik ben helemaal blij want als ik met spirituele dingen mag werken ben ik helemaal in mijn element! Ruben Robijn maakt dit mogelijk. Vandaag laat ik jullie zien waar ik zo blij mee ben!

Allereerst deze Amethist theelicht houder.

kaars

Effecten op de gezondheid

* Amethist hoort bij het voorhoofdchakra en kruinchakra. Door zijn werking op de hypothalamus is amethist een steen die veel soorten hoofdpijn kan bestrijden (echter geen whiplash of migraine). Leg de steen hiervoor op het voorhoofd of draag hem aan een kort kettinkje om de hals.
* De amethist werkt ook op de epifyse, die dag- en nachtritme bepaalt. Bij problemen met in- en doorslapen, en bij nachtmerries werkt een brok amethist op het nachtkastje of onder het hoofdkussen uitstekend.
amethist-trommelsteentje * Dankzij de werking op epifyse en hypothalamus werkt de amethist door op de andere hormoonklieren. Door regelmatig een amethist te dragen wordt vooral de alvleesklier, die niet goed werkt bij bijvoorbeeld suikerziekte (diabetes mellitus), gestimuleerd.
* Amethist vermindert zenuwachtigheid en stress. Hij helpt de concentratie te verbeteren en helpt negatieve ideeën los te laten.
* Door het hoge ijzergehalte heeft de amethist een positieve werking op bloed, bloedsamenstelling, bloedsomloop en hart en vaten. Dankzij de betere doorbloeding worden huidklachten van binnenuit aangepakt. Drink regelmatig amethistwater voor een schonere huid en glanzend haar.

Spiritueel

* Amethist stimuleert de groei van je spiritualiteit en je intuïtie. Het is de steen van onthechting en wijsheid.
* Het helpt je zonder oordeel en met compassie te kijken naar jezelf, naar anderen en naar je omgeving.
* Amethist helpt je het verschil te zien tussen wat echt belangrijk is en wat niet.
* Tijdens meditatie helpt amethist je de stilte in jezelf te vinden.
* Bij rouw en verdriet helpt amethist om je verlies te verwerken en te accepteren.
* Amethist maakt wilskrachtig maar niet per se heel actief.
* Het is dé steen van het loslaten. Negatieve gedragspatronen en gewoontes kun je verbreken door met amethist te mediteren. (bron : http://www.semoea.nl/edelstenen/amethist.html)

DSC_0241

Ook Carneool is en blijft een bijzondere steen, zeker als je ze in je oren mag hangen!

Effecten op de gezondheid

* Carneool hoort bij het heiligbeenchakra. De steen kan op alle chakra’s gelegd worden, maar beïnvloedt vooral basischakra, heiligbeenchakra, navelchakra, miltchakra en zonnevlecht. Carneool op het basischakra en het heiligbeenchakra is verwarmend bij klachten aan het onderlichaam en helpt tijdens de (eerste dagen van een) zwangerschap.
* Onder het hoofdkussen gelegd, helpt carneool met inslapen en doorslapen, en geeft het mooie dromen. Word verkwikt wakker met carneool!
* Alle carneool is bloedstelpend en desinfecterend.
* Carneool helpt bij een onregelmatige of pijnlijke menstruatie.
* Carneool helpt de zwangerschap goed te doorstaan, en bevordert sneller herstel van het lichaam na de bevalling.
* Carneool heeft een uitgesproken gunstige werking op alle huidproblemen, zoals pukkeltjes, acné, wratten, rimpels. Probeer het maar eens! Drink een paar weken driemaal daags een glaasje carneoolwater en merk het verschil.
carneool-hanger * De bruine carneool heeft een gunstig effect op de luchtwegen en longen. Werkt goed tegen heesheid en hoesten. Helpt tegen bloedneuzen en tegen wijkend tandvlees.
* De rode carneool is een goede steen voor mensen met een kort lontje. Rode carneool is goed tegen koorts en ontstekingen die gepaard gaan met koorts. Verlicht menstruatiepijn, en helpt tegen bloedziekten zoals bloedarmoede, spataderen en aambeien. Goede steen bij koude handen en voeten.
* De oranje carneool heeft – nog sterker dan andere tinten carneool – een helende werking op alle organen in de onderbuik. Wekt weggebleven menstruatie op. Reinigt lever en nieren.
* De gele carneool werkt in op maag, lever, alvleesklier en darmen, helpt tegen winderigheid. Helpt bij huidklachten en maakt de huid mooi glad. Werkt goed bij reumatische klachten en zenuwpijn.
Spiritueel

* Carneool heelt de aura. Stress kan gaten slaan in de aura, maar carneool lost stress en problemen op.
* Carneool maakt kalm, doelbewust en pragmatisch. Eenmaal iets begonnen, wordt afgemaakt en tot een goed einde gebracht.
* Je voelt je dankzij carneool onderdeel van een groter geheel en verantwoordelijk voor de gemeenschap. Idealisme en goede doelen worden heel normaal.
* Carneool helpt je leven en dood te accepteren zoals die komen. Carneool laat je angst voor de dood verdwijnen.
* De rode carneool geeft energie, maakt actief, flexibel en verdraagzaam.
* De oranje carneool geeft – nog sterker dan de andere tinten carneool – levensvreugde en plezier, maakt luchtiger en vrolijk, geeft een gevoel van eigenwaarde.
* De gele carneool heeft de sterkste werking op familiebanden en het gevoel bij elkaar te horen. (bron :http://www.semoea.nl/edelstenen/carneool.html)

Deze geluksamulet was nogal moeilijk te fotograveren, maar I did my best!

DSC_0243

GELUKSAMULET LUANG PU MOON

Deze bijzondere Thaise gelukshanger van messing vertegenwoordigt de beroemde Luang Pu Moun. Gek genoeg zijn deze amuletten moeilijk te vinden in Thailand omdat er zoveel vraag naar is door vrome Thaise verzamelaars. Deze beroemde monnik was verbonden aan de Wat Banjan tempel. Deze amulet staat voor bescherming en geluk en veiligheid voor de eigenaar. Nou, dat klinkt goed!

Ook kreeg ik een bijzondere drinkfles waar ik edelsteenwater mee kan maken. Er zijn er verschillende, maar ik ontving Liefde en Harmonie.

DSC_0230 DSC_0235

Ook ontving ik een vijftal edelsteen ringen.

DSC_0239

Maar er is nog heel veel meer te bezichtigen in de webshop en ik zou dan ook zeker eens een kijkje gaan nemen! Ik ben super blij met deze dingen, omdat ik geloof in hun kracht. Wie gelooft is halverwege….

Liefs,
Miranda

DSC_0167

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.