Oops! Twee dezelfde kleuren in andere verpakkingen gekocht bij de Etos!

Oops! Twee dezelfde kleuren in andere verpakkingen gekocht bij de Etos!

DSC_0546

Zo op het eerste gezicht zie je wel een verschil in kleur tussen deze twee lipsticks van Etos, maar in de praktijk valt dat dus heel erg mee. De achterste serum lipstick kocht ik afgelopen vrijdag, maar toen ik door mijn make up bak ging zag ik een kleur die er ook nog nieuw lag. ( tjah, sinds ik weet dat rode lipstick me heel erg goed staat ben ik niet te stoppen, haha!) Hij lijkt er precies op! Benieuwd naar de swatches?

DSC_0548

Ooopsss! En toch smeert de serum lipstick een stuk makkelijker uit!

De serum lipstick is nummer 002 en heeft geen naam. De colour care lipstick is nummer 117 en heeft ook geen naam. Dat vind ik persoonlijk best boring, maar goed. Als ze maar leuk staan. Rode lippen zijn helemaal easy op een dag dat je je verder niet wilt opmaken! Zie hier de serum lipstick!

DSC_0042DSC_0021

Hebben jullie veel dezelfde kleuren lipstick?

liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.