Concealer palette + Eyeshadow palette van Schoonheidswinkel.nl by Miranda

Concealer palette + Eyeshadow palette van Schoonheidswinkel.nl by Miranda

DSC_0527

Van Schoonheidswinkel.nl ontving ik deze mooie paletten! Een 15-delig concealer palette en een erg groot oogschaduw palette! Ik weet helaas echt niet hoe ik met concealer om moet gaan. Ik herken een highlighter en een concealer tegen roodheid, maar waar de rest voor dient? Ja ik weet het, dat is wel heel erg als je een beauty blogger bent, maar ik ben nu eenmaal niet zo gek op goedjes op mijn gezicht. Af en toe is het leuk, maar er is niks mis mee dat mensen gewoon zien dat je ouder wordt. Benieuwd naar deze paletten?

Het concealer palette komt even als het oogschaduw palette in een mooie zwarte hardcover. Voor slechts €9,95 een zeer mooi product.

DSC_0529

Vooral als je weet wat je ermee moet doen, hahaha!

Het oogschaduw palette , daar kan ik zeker wel wat mee! In de webshop zijn trouwens heel veel paletten te koop, dus zeker even kijken! Dit is het 88 kleuren shimmer oogschaduw palette!

DSC_0525

Ik heb uiteraard een look gemaakt met een aantal leuke kleurtjes uit dit palette dat voor €16,95 te koop is! Ja ik heb de laatste tijd inderdaad wat verwilderde wenkbrauwen, maar ik heb gehoord dat dit weer mag haha!

palette2 palette1

 

Hebben jullie een favoriete palette?

DSC_0012

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.