Oriflame Giordani Gold make up + look

Oriflame Giordani Gold make up + look

DSC_0122

Hoi iedereen,

Het is weer tijd voor een leuke look! En daarvoor ga ik deze producten gebruiken van Giordani Gold, het zusje van Oriflame. Ik heb een Tinted moisturizer, een oogschaduw crème, en een bakje met bronzing parels die ik NIET ga gebruiken om de simpele reden dat ikdaar echt te bleek voor ben. Maar ik ga hem wel gebruiken als oogschaduw. Komt ‘ie dan hé! 

De creme oogschaduw heeft een shimmery , zilver achtige kleur. Erg mooi!

DSC_0127

Al deze dingen zijn te verkrijgen bij de verkoopster. Like ook de pagina even!

DSC_0131DSC_0129

Ja , prachtig. Ik kan er uren naar kijken. Maar zou ik dit over mijn gezicht doen…..

DSC_0135

Nee. Ik ben simpelweg echt te bleek, en dat vind ik geen gezicht. Maar als oogschaduw vindt ik hem prachtig!

DSC_0124

Hier hou ik van. Het is geen foundation, maar het verbloemt wel een beetje je oneffenheden en je hebt meteen een geweldige shine over je gezicht. Ik ben hier gek op! En dan nu de look.

DSC_0181

Haha , er zat een wimper onder mijn oog. Ach, wie is er nou perfect. Zoals jullie zien is de oogschaduw er goed op aangebracht. Dat heb ik gedaan met het bijbehorende kwstje en hing vrij makkelijk. Jullie kunnen de getinte moisturizer denk ik weinig zien. Maar in het echt gaf het een heel mooi effect. Heel fris.

DSC_0173

Willen jullie meer zien van deze fantastische producten? Ga dan naar de Oriflame Facebook pagina.

Ik vond de look echt heel mooi! Ik ben helemaal gek op producten van Oriflame, vooral de parfums. Echt een aanrader!

Liefs,
Miranda

DSC_0166

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.