De fantastische Blezi blush, how to treat your cheeks!

De fantastische Blezi blush, how to treat your cheeks!

DSC_0110

Hallo lieve lezers!

Van Blezi ontving ik een mooie blush met een kwast. Ik heb zelden goede blushes waar ik echt tevreden over ben. Zal het nu anders zijn? Welke kleur hebben ze opgestuurd? Laten we snel gaan kijken!

DSC_0112

De kwast die erbij zat is echt heel erg fijn! Hij pakt het product hoed op, dat is wel anders met te zachte kwasten.

DSC_0116 DSC_0115

Ik ‘dig’ deze kleur echt. Dit is een kleur die erg geschikt is voor mijn huid. Goed ingeschat, Blezi!Ik heb er een hele subtiele look mee gemaakt. Voor meer blushes kun je de pagina met Blezi blushes even bekijken. 

DSC_0159

Wat een mooie kleur! En hij is perfect gepigmenteerd! Ik zie er gezond uit met een mooie gloed op mijn wangen! I love it! Ik raad hem zeker aan, en ik zou hem ondanks de prijs toch wel weer willen kopen als hij op is. De blushes kosten € 24,25 per stuk.

Wat is jullie favoriete blush?

Liefs,
Miranda

 

2 gedachten over “De fantastische Blezi blush, how to treat your cheeks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.