Outfits samengesteld door Miranda. Diverse stijlen.

Outfits samengesteld door Miranda. Diverse stijlen.

shopping

Hoi allemaal!

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd wat ik ervan bak als ik wat verschillende outfits samen stel van verschillende websites. Dat ga ik dan bij deze proberen haha! Let me know what you think!

Allereerst heb ik een leuke Walking Dead outfit samengesteld bij Large.nl.

Large outfit

Doodshoofden, steampunk, spikes en wat camouflage. Af gemaakt met een simpel zwart vestje. Maar het is te verleidelijk om niet nog een outfit samen te stellen bij de Large want ze hebben zulke gave kleren! Wat zal ik kiezen…games of films of gothic?

Ik vond een TE schattig vestje van Big Hero 6 ( die ook in 3XL te koop is) en bouwde daar een outfit omheen!

Large outfit 2

Heb ik het een beetje goed gedaan?

Goed! Dan ga ik nu maar eens kijken wat ik ervan bak bij de H&M. Maar daar hebben ze ook al zoveel leuks!

HM outfit 1

Het is casual, maar toch ook stoer en sexy en een beetje edgy met de zwarte sieraden! Ik wil nog een H&M outfit maken haha!

 

hm outfit 2

En in deze outfit ben je de stoere chick op je werk! I love it! Als laatst ga ik twee outfits samenstellen bij Nelly.com.

Voor een classy avondje uit, maar geen gala…

nelly1

 

OMG ik hou van rode jurkjes! Ik heb te dikke beentjes om ze zelf te dragen maar qua kleding hou ik echt van de kleur rood! Eens kijken of we nog iets leuks bij elkaar kunnen krijgen van Nelly. Nu wilde ik 1 mooie gala jurk kiezen maar ik kon natuurlijk weer eens niet kiezen dus hier een reeks prachtige jurken! De schoenen en sieraden komen straks!

gaga2 gala1

Sooooo pretty! Ik hoop dat ik ooit nog eens 70 kilo af val zodat ik 1 keer in zo’n jurk pas lol! Maar je kunt niet alleen in een jurk verschijnen op een feest, daar horen accessoires bij! Kijk naar deze prachtige heels!

shoes

Maar hoe zit het dan met de sieraden?

sieraden

Missen we nog iets? Laten we even kijken. Nelly is echt een leuke winkel met leuke merken en goedkope en dure kleding en sieraden. Voor elk is er wat te vinden, I like that! Ik wil een sneek peek laten zien van wat er nog meer te krijgen is. Want er is nog veeeeeeeel meer dan dit , zelfs voor de seksuele behoeften verkoopt Nelly speeltjes. Dat wist ik helemaal niet!

Als je op de homepage een stukje naar beneden scrolt staat er links een slideshow van wat Nelly.com nog meer te bieden heeft. Hoe vonden jullie dit artikel? Heb ik een beetje gevoel voor stijl?

Liefs,
Miranda

DSC_0089

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.