Coolblue heeft fotografie en film magie voor vloggers! En betaalbaar!

Coolblue heeft fotografie en film magie voor vloggers! En betaalbaar!

coolblue

Hoi allemaal!

Wij bloggers moeten wel een speciale liefde hebben voor fotografie. Tegenwoordig heb je aan een goede telefoon al voldoende om mooie plaatjes te schieten. Maar we willen altijd meer, nietwaar? Bij Coolblue kun je je hobby op een betaalbare manier uitbreiden. Misschien moet je eventjes sparen, maar ik heb wel een aantal tips, zeker als je ook wilt vloggen! Vlogcamera’s zijn hot and happening en ik laat er een aantal zien!

Je zou kunnen beginnen met een spiegelreflexcamera. Dat zijn toch wel de besten van allemaal! In de prijs range onder de 500,00 euro is een camera die ook geschikt is om mee te vloggen de NIKON D5300 BODY ZWART.

nikon

Wat zegt de website over deze camera?

De Nikon D5300 is een spiegelreflexcamera met uitgebreide video opname functies. Deze camera heeft een ingebouwde stereo microfoon waarmee je spraakvolume helder opneemt. Je kunt een externe microfoon aansluiten op de hotshoe adapter. De 24,2 megapixel APS C sensor neemt gedetailleerde, hoogwaardige beelden op. Aan de achterzijde van de camera vind je een kantelbaar beeldscherm dat je naar jezelf toe draait wanneer je vlogt of een selfie maakt. De camera is uitgerust met een wifi signaal. Zo laat jij je thuisfront gemakkelijk zien wat je hebt gefotografeerd. Naast een sterk automatisch programma kun je alle instellingen handmatig maken.

bron: Coolblue.nl

Wauw! Dat is een gaaf stukje technologie! En bij een camera om te vloggen hoort natuurlijk een statief. De KONIG BASIS STATIEF is daarin een goede keuze. Plus, hij kost minder dan 20 euro!

statief

Een andere geschikte camera onder de 500,00 euro om mee te vloggen is de CANON EOS M3 + EF-M 15-45MM IS STM .

canon

canon2

Wat zegt de website over deze camera?

De Canon EOS M3 + 15-45mm is een systeemcamera met een gebruiksvriendelijke hulpfunctie. Deze geeft je tips en handvatten waarmee je de camera volledig leert kennen. De M3 stelt snel scherp en fotografeert met 4,2 beelden per seconde. Zo ben je ook tijdens actiemomenten verzekerd van scherpe foto’s. Het kantelbare scherm is hierbij handig want dit maakt fotograferen vanuit een lastige hoek gemakkelijk. Via wifi maak je verbinding met je smartphone om een back-up van je foto’s te maken of om de camera op afstand te bedienen. Het meegeleverde 15-45mm objectief is een groothoeklens waarmee je straatbeelden, architectuur en landschappen fotografeert.

bron: Coolblue.nl

Heb je nou echt heel weinig te besteden dan zijn er ook vlog-camera’s onder de 150 euro zoals de PANASONIC LUMIX DMC-SZ10 .

Pana2 pana

Wat zegt de website over deze camera?

Met de Panasonic Lumix DMC-SZ10 maak je eenvoudig selfies. Zodra je het scherm 180 graden omhoog kantelt, past de camera de instellingen automatisch aan. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is lachen naar het vogeltje. Uiteraard kun je ook andere onderwerpen vastleggen. Fotografeer bijvoorbeeld uitgestrekte landschappen in de panoramamodus of haal een mooie vogel dichterbij met 12x optische zoom. Je beeldmateriaal deel je direct op social media via een QR-code.

bron: Coolblue.nl

Ben je nou wel iemand die zich rot gespaard heeft en wil je de beste camera die er te krijgen is om te vloggen? Dan heb je onder de 1600 euro deze prachtige SONY ALPHA A7R.

sony sony3 sony2

Wat zegt de website over deze camera? *Tromgeroffel* …..

Je zou het dankzij het compacte formaat niet zeggen, maar de Sony A7R heeft alle eigenschappen van een professionele camera. De full frame sensor voorzien van 36,4 megapixels en heeft geen low pass filter. Dit zorgt ervoor dat je beelden vol contrast, kleur en detail worden opgenomen. Filmen doet deze systeemcamera in full HD met 60 frames per seconde. Dankzij de hotshoe aansluiting is deze camera uit te breiden met studio verlichting, externe microfoons en flitsers. Deze camera is licht in gewicht en heeft een klein pakvolume. De robuuste magnesium behuizing is afgedicht tegen spatwater en stof. De elektronische viewfinder maakt gebruik van de OLED techniek. Hierdoor kun je accuraat en precies werken zonder afgeleid te worden door zonreflecties en beeldvervormingen.

bron: Coolblue.nl

Nu snap ik dat het heel erg veel geld lijkt, maar degenen die echt keihard sparen gaan het redden! Wil je meer weten over vlogcamera’s , kijk dan even op de website. Welke camera gebruiken jullie? En hebben jullie daar accessoires bij en statieven e.d.? Ik ben wel benieuwd!

Liefs,
Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.