Paula’s Choice RESIST Daily Pore-Refining Treatment en een maskertje na by Miranda

Paula’s Choice RESIST Daily Pore-Refining Treatment en een maskertje na by Miranda

DSC_0380

Hoi allemaal!

Een goede gezichtsreiniging is essentieel en zou niet overgeslagen mogen worden. Ik heb zelf een hele vette huid, en als ik deze niet op tijd grondig reinig krijg ik last van mee eters en puistjes. Tijd om de poriën eens lekker te laten schrikken met deze reiniger van Paula’s Choice!

Hoe werkt het?

De nieuwe RESIST Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA van Paula’s Choice exfolieert de huid tot diep in de poriën en verfijnt ze. De formule op basis van 2% salicylzuur herstelt de tekenen van het ouder worden en maakt het huidoppervlak zichtbaar en voelbaar gladder. Breng de hoeveelheid van 2 cent aan op een wattenschijfje en strijk daarmee over de schone huid, inclusief rondom de ogen (niet op de oogleden en direct onder de ogen aanbrengen). Het product wordt niet afgespoeld. Gebruik hierna je favoriete RESIST serum, nachtcrème en/of gespecialiseerde Paula’s Choice-product. Breng RESIST Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA overdag altijd onder een product aan met een breedspectrum zonnefilter van minimaal SPF 15. bron: persbericht

Maar nu de hamvraag, werkt het ook echt? Ik besloot met een wattenschijfje en deze reiniger mijn gezicht schoon te maken en om jullie te laten zien hoe vies een huid kan zijn die er “normaal” uit ziet, heb ik een ongebruikt wattenschijfje boven dat van mij gelegd en…nou ja kijk zelf maar.

DSC_0381

Goor! En ik droeg niet eens make up die dag. Bah bah! Het was wel een eye opener voor mij en het bewijst hoe vies onze huid kan zijn zonder dat we er erg in hebben. Deze reiniger is te koop voor  € 27,50. Je kunt hem kopen in de webwinkel van Paula’s Choice.

Ik had nog een lekker peel off maskertje liggen die ik bij de plaatselijke voordeelshop heb gehaald waar ik er drie had voor 3,00 euro.

DSC_0384 DSC_0387

 

Ik ben gek op dit specifieke peel off masker , omdat hij echt goed in de huid trekt en dus niet makkelijk loslaat wanneer hij eenmaal op is gedroogd, waardoor ik wel echt het gevoel heb dat het de viezigheid als het ware uit mijn huid trekt.

Hij brengt makkelijk aan en ruikt lekker! Na het aanbrengen moet je ongeveer 15-20 minuten wachten tot hij is opgedroogd en je hem van je gezicht kunt trekken.

DSC_0391DSC_0399

Mijn huid is weer heerlijk schoon!

DSC_0403

Zo zien we het graag!

MET WELKE PRODUCTEN MAKEN JULLIE JE GEZICHT HET LIEFST SCHOON?

10402573_10203940425052010_2391548271469160830_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.