Televisie serie inspiratie nodig?

Televisie serie inspiratie nodig?

02409504-photo-television-en-relief-jvc

Hoi iedereen!

De meeste mensen volgen televisie series niet meer op televisie, maar online. Hoe handig! Het kan op Netflix, maar ook op sites als Watchseries of Solarmovie. Ik heb zoveel series gevolgd en volg er zoveel, maar de meesten hebben een zomerstop tot september! Op deze site keek ik welke series ik nog meer zou kunnen volgen en ik heb best wat leuke gevonden! Nieuwsgierig? Ik heb ze op een rijtje gezet!

serie4 serie3 serie2 serie1 serie8 serie7 serie6 serie5

Ik heb weer even genoeg inspiratie!

Welke serie, die jullie nog niet volgen, zouden jullie graag willen gaan kijken?

MIRANDA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.