Het belang van mooie, permanente wenkbrauwen

Het belang van mooie, permanente wenkbrauwen

Veel mensen zien de ogen als de spiegel van de ziel. Daardoor besteden veel vrouwen vooral aandacht aan het zo voordelig mogelijk laten uitkomen van hun ogen. Daarbij onderschatten ze het belang van hun wenkbrauwen. Mooie wenkbrauwen kunnen een belangrijk pluspunt voor uw gezicht zijn, doordat de wenkbrauwen een kader vormen waardoor de aandacht naar uw ogen wordt getrokken en uw ogen de gelegenheid krijgen om te stralen.

Mooie wenkbrauwen verbeteren ook de non-verbale gezichtsmimiek. Uw hele gezicht, maar met name wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van uw non-verbale communicatie. Wist u dat zich rond uw ogen en voorhoofd een speciale spiergroep bevindt met als doel de vorm van de wenkbrauwen in uw gezicht aan te passen? Deze spiertjes geven uw gezicht ongekende expressiemogelijkheden, zonder dat u het beseft. Men heeft het vaak over ‘sprekende’ ogen, terwijl het eigenlijk de wenkbrauwen zijn die ‘spreken’. Alle reden dus om aandacht te besteden aan uw wenkbrauwen.

Helaas kost het bijwerken van wenkbrauwen tijd. Zelfs als u enige handigheid ermee hebt, bent u er elke dag al snel tien minuten mee bezig. Daarom kiezen veel vrouwen ervoor om niet elke dag hun wenkbrauwen bij de werken, maar alleen op speciale momenten, bijvoorbeeld bij een romantisch etentje of een bijzonder feest. Deze vrouwen weten niet van het bestaan van permanente make up voor wenkbrauwen. Daarmee staat u elke ochtend op met perfect bijgewerkte wenkbrauwen!

Kies voor een behandeling voor permanente wenkbrauwen

Steeds meer vrouwen kiezen voor een behandeling voor permanente wenkbrauwen. Met deze behandeling heeft u langere tijd mooie, sprekende wenkbrauwen. Hoe dat werkt? Een ervaren schoonheidsspecialiste pigmenteert haartjes tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes. In feite ‘maakt’ ze wenkbrauwhaartjes. Daardoor worden uw wenkbrauwen duidelijker zichtbaar en dus sprekender. Zelfs als u weinig of geen wenkbrauwhaartjes hebt, kan de behandeling voor permanente wenkbrauwen leiden tot een heel natuurlijk effect voor langere tijd.

De duur van het effect wisselt sterk per persoon. Soms blijven de gepigmenteerde haartjes twee jaar zichtbaar en soms is het pigment al na een paar maanden sterk vervaagd. De gebruikte techniek lijkt op tatoeëren, maar anders dan bij tatoeages verdwijnen de gepigmenteerde haartjes na verloop van tijd door het natuurlijke proces van celvervanging in uw huid.

Voor een natuurlijk effect worden vaak verschillende pigmentkleuren gebruikt. Dat natuurlijke effect kan nog worden versterkt door ook haartjes net buiten de grenzen van uw wenkbrauwen te pigmenteren. Echt, u gelooft uw ogen niet, hoe mooi en natuurlijk het effect van permanente make-up op uw wenkbrauwen kan zijn.

Maak goede afspraken vooraf over permanente wenkbrauwen

Belangrijk voor een succesvolle behandeling is dat u vooraf tijdens het intakegesprek duidelijk afspreekt welke pigmentkleur of pigmentkleuren worden gebruikt. Ook zal een specialist vooraf afspraken met u willen maken over de vorm en lengte van uw permanente wenkbrauwen. Tegenwoordig zijn volle, zelfs bossige, wenkbrauwen trendy, maar ook smalle wenkbrauwen kunnen heel mooi zijn. Kies in overleg met uw schoonheidsspecialiste de wenkbrauwvorm waarbij u zich het prettigst voelt. Verder is het belangrijk om afspraken te maken over de lengte van de wenkbrauwen: door te lange wenkbrauwen kunnen uw ogen gaan ‘hangen’. Een specialist zoals Spa-Beauty in Amsterdam kan u ook diverse andere suggesties doen om het eindresultaat nog mooier te laten zijn.

Veel gestelde vragen

Is wenkbrauwen tatoeeren pijnlijk?

Nee, het aanbrengen van permanente wenkbrauwen doet weinig pijn. De meeste mensen zijn nerveus, omdat het zo dicht bij het oog zit.

Vereist permanente make up wenkbrauwen nazorg?

In tegenstelling tot een normale tattoo kan de aangebrachte pigmenten door celvernieuwing na verloop van tijd. Hoewel er geen nazorg nodig is, is het aan te raden om nogmaals de behandeling te ondergaan, om het gewenste effect te behouden.

Permanente make up wenkbrauwen prijs

Prijzen verschillende afhankelijk van de details van de behandeling. Dit verschilt ook erg per specialist.

Wat zijn jouw ervaringen op het gebied van permanente wenkbrauwen? Deel jouw ervaringen hieronder!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.