Guess Ketting met Sleutelhanger en Swarovski Kristallen (+ Onderhoudstips)

Guess Ketting met Sleutelhanger en Swarovski Kristallen (+ Onderhoudstips)

Het was weer prachtig weer dezeĀ week. In plaats in Amsterdam te gaan winkelen heb ik toch maar een terrasje in de buurt gepakt om te genieten van het mooie weer.

Echter, een van de dingen die ik nog op mijn to-do lijstje had staan is om een mooie ketting te kopen. Gelukkig kon ik hiervoor mooi online terecht!

Sieraden shoppen bij Lucardi.nl

Van mijn vriendinnen had ik gehoord dat ze bij Lucardi.nl een grote collectie sieraden aanbieden. Na wat speuren zag ik veel mooie Guess kettingen en uiteindelijk heb ik voor deze Guess ketting met Swarovski kristallen gekozen.

guess ketting sleutelhanger swarovski

Wat ik mooi vind aan de ketting is dat hij erg klassiek oogt. Ik zal het niet na enkele maanden al saai vinden. De ketting is voorzien van een hangertje in vorm van een hartvormige sleutel dat versiert is met Swarovski kristallen. Leuk als ik in de mood ben om op te vallen dus šŸ˜‰

Er is trouwens ook een juwelier Amsterdam. Die ga ik binnenkort nog eens bezoeken. Sommige dingen wil je toch eerst in het echt nog even zien.

Het merk Guess

Na enkele blogs de laatste tijd over voeding en gezondheid vind ik wel weer erg fijn om over fashion en sieraden te schrijven. Het merk Guess heb ik altijd al heel leuk gevonden. Het is een Amerikaans merk dat vooral bekend is geworden voor kleding. Al voor een lange tijd zijn ze ook al accessories, horloges en sieraden gaan maken.

Guess is iets duurder dan een gemiddeld merk, maarĀ het is weer relatief goedkoop voor design spullen. Veel waarde voor je geld dus als je van mooi design houdt. Dit maakt het een ook een ideaal merk voor als je een leuk kado voor een goede vriend of vriendin wilt kopen.sleutelhanger ring met ketting

Swarovski onderhouden

Wat kristallen betreft kan je natuurlijk niet om Swarovski heen. Het is wat mij betreft de meeste bekende kristallen merk. Uiteraard is het niet zo duur als diamant, maar de meeste mensen kunnen een Swarovski kristal niet eens onderscheiden van een diamant.

Wat overigens wel zo is, is dat diamanten door hun hardheid onderhoudsvrij zijn, terwijl je wel met zorg de Swarovski kristallen moet onderhouden. Hierbij een aantal tips om de kristallen te onderhouden :

  • Berg de ketting op in de originele verpakking of een zacht zakje.
  • Polijst de kristallen regelmatig met een zacht doekje.
  • Draag het niet als je gaat zwemmen of sporten.
  • Gebruik je parfum. Breng deze dan eerst aan voordat je de ketting omdoet.
  • Voorkom contact met harde objecten.

Ten slotte wat heel belangrijk is en veel mensen niet weten, is dat je kristallen nooit moet spoelen met water!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.