Picturista.nl : Maakt een kunstwerk van jouw foto!

Picturista.nl : Maakt een kunstwerk van jouw foto!

picturista1

 

Hoi allemaal!

Een poosje geleden kwam ik in contact met Picturista, waar ik een hele leuke canvas afbeelding van mijn kids heb laten drukken. Klinkt als alle andere drukkerij services? Nou nee…lees maar even verder!

Bij Picturista heb je net als bij Instagram de mogelijkheid je foto te bewerken voor je hem ergens op laat drukken. Dat kun je doen door middel van filters, effecten, kaders en tekst en gaat snel, en makkelijk!

Tevens kun je kiezen of je je foto wilt uploaden vanaf je computer, Facebook of Instagram! Hier heb ik bijvoorbeeld een foto gekozen, die ik bewerk met een effect genaamd I’m soft.

picturista2

 

Vervolgens besluit ik dat ik er eigenlijk nog wel een effect overheen zou willen en kies in dit geval voor het effect Sandpaper.

picturista3

 

Vervolgens wil ik eigenlijk graag een kader en ik kies voor het kader rafels.

picturista4

 

En eventueel zou ik dan zelfs nog een tekst toe kunnen voegen…mmm zal ik het doen? Goed, mijn eigen naam dan maar.

picturista5

 

Leuk toch?

En wat nog veel leuker is, is dat Picturista.nl zich absoluut niet beperkt tot het drukken van canvas en mokken. Je kunt er van alles laten bedrukken. Muurtegels, telefoonhoesjes, tabletcases, kussenslopen, ovenwanten, tassen, slippers en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn oneindig!

Zoals ik al zei heb ik zelf al een canvas doekje mogen ontwerpen en ontvangen en ik ben er vreselijk blij mee en daarom hangt het ook midden in mijn woonkamer!

033

 

Ja dat zijn mijn mooie kinderen!

Ik zou zeggen, mocht je nog op zoek zijn naar een originele blikvanger of een leuk cadeau? Neem zeker even een kijkje op de website van Picturista! Het is leuk, de service is perfect en het de mogelijkheden zijn enorm.

030

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.