Pupa Milano review : Multi functioneel oogpotlood en erg gave glitterlak!

Pupa Milano review : Multi functioneel oogpotlood en erg gave glitterlak!

Hoi allemaal!

Onlangs heb ik een hele gave nagellak en oogpotlood getest van Pupa en ik was erg onder de indruk!!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Het zijn twee aanraders dus lees even verder!

Als eerste het oogpotlood. Wat is dit een lekker zacht potlood en super multifunctioneel! Het is namelijk zo, dat je dit potlood kan gebruiken als kajal potlood, voor een mooie strakke lijn, als eyeliner voor een precieze lijn en als basis voor een oogschaduw. Nu zul je denken, oogschaduw? Ja! Aan de andere zijde van dit potlood zit een zacht sponsje van latex waarmee je heel gemakkelijk de lijnen die je maakt kunt vervagen en dus bijvoorbeeld gemakkelijk een smokey eye look kunt creëren.

Dit potlood is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kost op dit moment 12,25 euro.

Klik hier om zo’n prachtig potlood te bemachtigen! Ik gebruik hem nu voor al mijn looks en ben er erg content mee!

 

Ook kreeg ik een mooie zilveren glitternagellak. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op voorhand wel dacht dat hij net zo zou zijn als alle andere glitterlakken, maar daar ben ik snel op terug gekomen!

Deze lak zit bomvol glitters die zich met elk laagje meer opstapelen en uiteindelijk een “zand” achtige look geven, maar dan heel shiny!

Hij is erg gaaf en ik heb toen ik hem op mijn nagels droeg dan ook veel complimenten ontvangen!

Deze lak kost 6,50 euro en ik weet dat dat veel lijkt, maar deze is het echt waard en jullie weten dat ik er een spuughekel aan heb om dure dingen te kopen die hetzelfde doen als alle andere dingen. In dit geval is deze lak van Pupa echt bijzonder en een aanrader! Ook is hij in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik heb er zelf destijds geen topcoat overheen gedaan, maar ik denk wel dat dat het effect nog net even iets mooier maakt!

Deze lak kun je hier bestellen!

 

De artikelen van Pupa zijn haast allemaal even cool! Het is zeker een overweging waard! Heb je nog nooit een Pupa product geprobeerd? Dan zou ik zeggen, het wordt tijd!

Ben je nieuwsgierig naar de andere collecties van Pupa Milano, neem dan een kijkje in de webshop.

Hebben jullie al iets in jullie kastjes liggen van Pupa en hoe bevalt dat?

 

 

 

2 gedachten over “Pupa Milano review : Multi functioneel oogpotlood en erg gave glitterlak!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.