Pupa Vamp! mascara 300 (blauw) by Miranda

Pupa Vamp! mascara 300 (blauw) by Miranda

082Hoi iedereen!

De gekleurde mascara´s hebben alweer een poosje hun comeback gemaakt en een artikel erover kon dan ook niet uitblijven! Ik herinner me dat ik eind jaren ´90 veel gekleurde mascara´s droeg, zowel gewone mascara als haar mascara, herinneren jullie je dat nog? Vandaag review ik een mascara van Pupa in een mooie blauwe kleur, namelijk de Pupa Vamp! mascara. 

Deze mascara beloofd fijn in gebruik te zijn en heeft ook een apart borsteltje.

060

065

 

Ik besloot er een look mee te maken met op de basis van mijn oogleden een shimmery parelmoer kleur die ik ook vaak als highlighter gebruik, een taupe kleur in de crease, dat weer vanaf mijn wenkbrauw bot naar beneden te blenden met een highlighter,  een V zetten met een blauw/groene kleur en op de onderste wimpers zwarte mascara aan te brengen zodat de blauwe alleen op de bovenste wimpers komt.

055

 

lookpupa2 lookpupa1

 

Door het trieste weer buiten duurde het even voordat ik het op de foto kreeg, maar het is denk ik zo wel duidelijk te zien! Deze mascara is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik heb de donkerblauwe variant hier op. Dat is nummer 300. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat nummer 400 en 500 me net iets meer aanspreken, maar dat heeft ermee te maken dat blauw qua make up niet echt mijn ding is. Desalniettemin vind ik de look die ik gemaakt heb best leuk en vrolijk! Jullie dan?

pupa_vamp

 

De Pupa Vamp! mascara is hier te koop bij Skinpharma voor €9,95, waarmee hij al bijna de helft goedkoper is dan hij eerst was! Ik zou hem zelf ook zeker kopen, maar dan in het paars of groen!

Wat vinden jullie van gekleurde mascara’s?

Liefs,
Miranda!

2 gedachten over “Pupa Vamp! mascara 300 (blauw) by Miranda

    1. haha dat snap ik! Ik weet zelf niet heel goed hoe ik me erbij moet voelen dat gekleurde mascara’s weer in zijn. Ik droeg ze eind jaren 90′ toen ze echt helemaal hot and happening waren en snap eigenlijk niet waarom het een comeback gemaakt heeft. Niet dat ik het niet leuk vind hoor. Maar de “hype” is voor mijn gevoel allang geweest. Wel gebruik ik vaak bruine in plaats van zwarte mascara, dat vind ik dan wel weer mooi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.