Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 4 ~ by Miranda

Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 4 ~ by Miranda

music-feeds-my-soul

 

Hoi hoi iedereen!

Vandaag is het alweer tijd voor deel vier van liedjes die ik momenteel veel luister. Muziek blijft een heerlijke uitlaatklep en ik ga weer delen met jullie wat er zich momenteel zoal op mijn playlist bevindt. Kijken en luisteren jullie mee?

 

Toen ik het volgende nummer hoorde moest ik er in de eerste instantie maar niks van hebben. Ik vond het een beroerde cover en niet de moeite waard om naar te luisteren. Soms duurt het bij mij even voor ik een nummer kan waarderen. Daarna hoorde ik hem in een club, vier keer op die avond en kreeg ik de “feeling” eindelijk te pakken! Nu luister ik hem elke dag! Ik heb het over ” Hot hot hot” van de Vengaboys!

 

En niet om het een of ander, maar deze groep is al af en aan actief vanaf 1997. Soms hoor je een tijd niks van ze en dan net wanneer je denkt , ” Die zien we nooit meer terug!”, dan zijn ze er weer! Dat flikken ze toch al even 16 jaar en dat is toch al een hele lange tijd! Petje af! En dan nog eens wat, Kim is geboren in 1974 en dus alweer 39 jaar oud! Dat zou je echt NIET denken! Denise is van 1978 maar de 30 dus ook allang gepasseerd. Looking good ladies! Hoe oud de heren zijn weet ik niet. De Vengaboys hebben trouwens meer dan 4 leden geteld door de jaren heen, bekijk hier hun Wikipedia pagina.

Op naar het volgende nummer!

De volgende artiest is live helaas niet zo goed als op cd. Correct me if I’m wrong, but I don’t think I am. Toch vind ik het nummer ” Unconditionally” van Katy Perry echt heel mooi en ik relateer hem aan mijn kindjes. Telkens als ik dit liedje hoor denk ik aan hen. Ookal is dat niet waar het in de clip over gaat. Soms moet je een nummer een eigen betekenis geven!

Rond de feestdagen hebben we het natuurlijk heel gezellig met elkaar , maar missen we ook degenen die er niet meer zijn. Mijn ouders leven niet meer, maar vorig jaar verloor ik ook een zus en toen ik dit nummer hoorde tijden de aflevering van Glee ” The quarterback” waarin ze afscheid namen van hun collega die kort daarvoor op zeer jonge leeftijd overleden is, dacht ik aan mijn zus. Ik heb de versie van Birdy gedownload en ook deze luister ik elke dag. ” Fire and Rain” .

Tori Kelly is iemand die ik tot voor kort niet kende tot ik een optreden van haar zag bij Ellen Degeneres. Wil je weten wie Tori Kelly precies is, klik dan hier. Deze live performance van haar nummer “Dear no one” vind ik echt adembenemend mooi. Vooral dat rauwe in haar stem, I love it!

Het volgende liedje is “When she cries” van Britt Nicole, waar ik toevallig op stuitte tijdens een “Youtube uurtje” . Dit is typisch mijn pubermuziek. Dit nummer zou ik grijs hebben gedraaid toen ik 16 was. En het mag dan wel tien jaar na die tijd zijn, ook nu vind ik het best een mooi nummer.

 

Hoe ik nou weer bij het volgende nummer gekomen ben weer ik ook niet zeker meer, maar vast en zeker ook weer door gewoon door te klikken op Youtube. Hij staat alweer een poosje op mijn mp3 speler en ook al versta ik alleen de “brug” , ik vind het een super leuk nummer. De artiesten schijnen Neal ‘N’ Nikki te heten naar de gelijknamige film, en het nummer heet ” Halla Re” .

Ik vind de clip ook gewoon echt superleuk haha!

Een ander nummer dat al wat ouder is maar die ik gewoon lekker vind is “Crying out your name” van Loreen. Dit is echt zo’n heerlijk mee schreeuw nummer na een lange dag!

Hmm het begint wel een beetje een serie treurige liedjes te worden nu hè? Ik zal kijken of er nog iets vrolijks op mijn playlist staat!

Jazeker. Er zijn namelijk van die nummers die je nooit slecht zal vinden! “Rock this party” van Bob Sinclair is er voor mij zo 1. Ik blijf dit nummer echt super gaaf vinden!

Oo en deze remix van Yes vs Max Graham met ” Owner of a lonely heart” blijft ook lekker! Soms is het best goed om een oud nummer weer even lekker te “pimpen” !

And that brings us down to one more! En dan ga ik weer voor een oudje die ik terug hoorde als cover in 1 van de laatste Glee afleveringen . Ik heb het over het nummer ” My life” van Billy joel. Ik zal het stukje van Glee eerst plaatsen, maar wat betreft Billy Joel gaat er niks boven the real deal! Dit dit is de versie van Glee…

 

En dit is de versie van Billy Joel…


 

En dat waren ze weer voor vandaag! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben!

231

Eén gedachte over “Personal : Tien liedjes die ik momenteel veel luister part 4 ~ by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.