Pupa Vamp Wet & Dry Eyeshadow 101 + look by Miranda

Pupa Vamp Wet & Dry Eyeshadow 101 + look by Miranda

092

 

Hoi allemaal!

Sorry dat ik zo lang geen artikelen gemaakt heb maar ik had privé even wat tijd nodig om wat zaken op orde te stellen. En nu ben ik er weer! Vandaag laat ik een look zien die ik met deze mooie Pupa Vamp Wet & Dry Eyeshadow gemaakt heb in de kleur 101. Kijken jullie mee?

098

 

Deze prachtige zachte roze kleur is zowel droog als nat aan te brengen. Ik heb ze even geswatched op mijn hand om jullie het verschil te laten zien!

102

Ik vind het verschil in deze kleur niet zo heftig, maar ik merk dat wanneer je hem nat aanbrengt hij wat meer “shiny” is. Zeker wel mooi dus! Op naar de look!

gfbgs 1017423_10203108356570818_1574678317_n

 

185

 

Pupa heeft zeer goede cosmetica. Dat oogpotlood dat ik in mijn onderste waterlijn heb aangebracht is ook van Pupa en bijna op. Het is de enige die ik heb die zo lang blijft zitten! Voor meer make up van Pupa, klik hier.

GEBRUIKEN JULLIE AL COSMETICA VAN PUPA?

Liefs,
Miranda

2 gedachten over “Pupa Vamp Wet & Dry Eyeshadow 101 + look by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.