RAU cosmetics, een gezichtsbehandeling in je eigen badkamer

RAU cosmetics, een gezichtsbehandeling in je eigen badkamer

DSC_0393

Hoi allemaal,

Van RAU cosmetics ontving ik 3 schattige samples om uit te proberen voor mijn gezicht. Gezichtsverzorging is erg essentieel als je wilt dat je huidje lang mee gaat. Hoe ik deze drie producten ervaren heb lees je zometeen.

RAU_Enzyme_Peeling_RC1158

De enzyme peeling heb ik als fijntjes en zacht ervaren. Ik was bang dat hij misschien heel grof zou zijn, zoals de meeste peelings die ik heb. Maar dat voel reuze mee!

OrientsSecret_190513-2016-open

De Orient’s secret ruikt lekker en is ook weer zeer goed in gebruik. Het smeert erg makkelijk uit.

Belangrijke ingrediënten:

Amethystpoeder (INCI: AMETHYST POWDER)
Abrkozenpitolie (INCI: APRICOT (PRUNUS ARMENIACA) KERNELOIL)
Cetearyl alcohol (INCI:CETEARYL ALCOHOL)
Hyaluronzuur (INCI: SODIUM HYALURONATE)
Amandelolie (INCI: SWEET ALMOND (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS) OIL)
Neutrale olie (INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE)
Zeezout (INCI: MARIS SAL (SEA SALT))
Panthenol (INCI: PANTHENOL)
Parelextract (INCI: PEARL POWDER)
Shea butter (INCI: SHEA BUTTER ( BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER))
Xanthaan (INCI: XANTHAN GUM)

RAU_White_Tea_Silk_Mask_5ml54c6085cb5f25

Het White tea silk mask  was ook erg fijn. Na het aanbrengen moest het 15 minuten blijven zitten en dat vond ik niet erg. Het liet zich er ook makkelijk af halen en mijn huid voelde enorm zacht na dit masker.

Ik wou dat ik jullie wat meer had kunnen laten zien en weten, maar werken aan de hand van proefmonsters is al moeilijk genoeg haha. Ga vooral naar de webshop van RAU om te kijken wat er bij jouw huid past.

Liefs,
Miranda

DSC_0194

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.