Relaxen bij Geurwinkel.com.

Relaxen bij Geurwinkel.com.

DSC_0065

Hoi allemaal,

Olie komt in veel soorten en maten. Massage olie, etherische olie, geur olie en ga zo maar door. Bij Geurwinkel.com is er voor ieder wat wils en een heel uitgebreid assortiment in olie. De geur olie, met de roze labels, zijn ook wel heel bekend omdat veel mensen die geuren in hun zelfgemaakte wax melts gebruiken. Maar dat is niet per se nodig, versund met water kan het evengoed in een aroma brander.

DSC_0069

De massage olie is erg lekker van geur. Ik had dan ook niet anders verwacht bij het woordje ‘ sensueel ‘ .  Ik zou de ‘ dromenland ‘ olie nog wel eens willen proberen.

En dan nu een product dat in Belgie heel bekend is, maar in Nederland wat minder. Toen ik het voor het eerst rook dacht ik ” Jasses! Hier kan iemand me mee lam leggen en ontvoeren!”. Maar hoe vaker ik rook, hoe lekkerder ik de geur begon te vinden. Ik ontving een proefflesje Purozon. (En nu wil ik er nog tien haha!)

DSC_0072

Wat zegt de site over dit product?

Purozon is een geur- en poetsmiddel op basis van purophyl en ozon.  Het is al meer dan 40 jaar een zeer herkenbare geur die in vele gezinnen gebruikt wordt.  Het doet alle onaangename en schadelijke geuren onmiddellijk verdwijnen.

Het is uitermate geschikt om te verdampen (via een verdamper aan de verwarming, of via een aromabrander met een kaarsje eronder.

Purozon is tevens ook geschikt bij het badwater, het kan uitstekend ingezet worden mits toevoeging aan het water om huisdieren te wassen of als additief voor het spoelen van de was (ipv wasverzachter).

Opgelet: het kan zijn dat deze geur u zo vertrouwd gaat worden, dat u binnenkort niet meer zonder purozon kan, u bent bij deze gewaarschuwd 😉

Inmiddels gebruik ik het op mijn schoonmaakdoekjes, in de kattenbak filters, in mijn dweilwater en wat ik nog eens moet proberen is om het in een aromabrander te doen, en in de wasmachine!

I love it!

geur1

Kijk snel op Geurwinkel.com om te kijken of jouw product er ook tussen zit!

Liefs,
Miranda

DSC_0167

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.