Redt je huid met de Argan olie van Goldenoil.

Redt je huid met de Argan olie van Goldenoil.

DSC_0170

Hoi iedereen,

Ja, het blijft een hot topic. Olie. Olie in alle soorten en maten. Vandaag vertel ik jullie iets over de olie van Goldenoil. Hij is op meerdere manieren toe te passen, zoals op je huid, maar ik smeer het alleen in mijn haarpuntjes. 

Uiteraard is dit een proefversie en zijn de echte flessen nog mooier!

img_goldenoil_face_nails_bottle img_goldenoil_body_hair_bottle-204x403 img_argan_prickly_pear_oil_bottle-204x430

Maar goed , ik vind mijn gouden proefflesje ook wel heel erg mooi hoor haha! Ik kan nu een heel verhaal ophangen over waar deze olie goed voor is, maar naar mijn mening is er al zoveel geschreven over verschillende Argan oliën dat ik zeg : Kijk maar even op de website als je alle details wilt weten!

DSC_0172 (2)

Ik blijf deze met veel liefde gebruiken! Hij doet mijn haren echt goed, is door het spuit dopje goed te doseren en makkelijk in gebruik! En daar heb ik NIETS meer aan toe te voegen. Ik ben verzot op haar olie en dus erg blij met Goldenoil!  Heb je ook interesse in hun producten? Neem dan even contact met ze op.

Liefs,
Miranda

DSC_0278

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.