Wat vets aan de muur? Vet kicken? Ga gewoon naar Galerie 010!

Wat vets aan de muur? Vet kicken? Ga gewoon naar Galerie 010!

DSC_0019

Ed_Hardy_Canvas_2

Hoi iedereen.

Jep, dit is het pronkstuk dat boven mijn pc hangt. Day of the Dead. Mijn woonkamer is nu helemaal Miranda-stylo, want ernaast hangt Buddha hahahaha. Uiteraard heb ik dit plaatje weer bij Galerie 010 vandaan, hoe kan het ook anders? Dit prachtige doek kost slechts 45,00 euro en dat vind ik een zeer degelijke prijs voor dit product. Het formaat van het canvas doek is naar mijn mening lekker groot. Geen keukentegeltje dus! Laten we eens kijken naar wat meer producten die ik erg mooi vindt van Galerie 010.

Skull_Black Schermafdruk_2016-03-01_08.38.12 Schermafdruk_2016-03-01_08.37.02 Mok_7 Kussen_6

En zo kan ik de hele dag wel op de website blijven kijken. Allemaal lekker stoere dingen en veel schedels, haha! Maar mocht je dit nu niks vinden of iets gepersonaliseerd willen hebben, dan ontwerp je het toch zelf? Ik heb er ook al eens een kussen met mijn eigen foto laten drukken en die kwam er prachtig uit en pronkt elke dag op de bank!

Neem een kijkje…it won’t kill you, beloofd. Hahaha!

Day_Of_The_Dead_1

Ooo….zo mooi! Ik hou ervan. Jullie ook?

Liefs,
Miranda

DSC_0192

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.