Review : “Hoe overleef ik…” bodyscrub (Etos)

Review : “Hoe overleef ik…” bodyscrub (Etos)

 

Hoi lieve iedereen!

Omdat ik normaal body scrubs gebaseerd op zout gebruik, wilde ik eens een ‘suikerscrub’ gaan gebruiken. Al een tijdje was ik geïnteresseerd in de producten van de “Hoe overleef ik…” lijn bij Etos. (Naar de gelijknamige televisie serie en de boeken).

Ik nam hem mee en wil jullie graag vertellen hoe ik deze scrub ervaar.

Waar ik het eerste benieuwd naar ben als ik het potje open is de geur. Ik kan dat bij deze scrub niet helemaal goed thuisbrengen, maar vies is het niet! Het doet mij een beetje denken aan peren en bloemen. Wel lekker en ook niet te sterk.

Aan de substantie kan ik al meteen zien dat er lekker veel olie in deze scrub zit.

En inderdaad, heel erg veel olie! Het is een beetje een ‘plakkerig’ product waarvoor je je best moet doen om het op je lichaam uit te smeren. Dat is op zich niet erg want de scrubdeeltjes doen prima hun werk. Na het afspoelen heb ik echt een mega laag olie op mijn huid. Dit trekt na het afdrogen gewoon lekker in.

Ja, ik ben tevreden over dit product. Er blijft na het afdrogen een subtiele geur hangen. Dus niet zo’n parfum lucht waar je van achterover rolt. Dat vind ik heel prettig. De producten van “Hoe overleef ik…” zijn voornamelijk bedoeld voor tieners, maar geloof mij, er is niets mis mee om het ook als volwassene te gebruiken, haha!

Deze body scrub kost 4.57 euro en is te koop bij de Etos.

Wat vinden jullie van ‘suikerscrubs’ ? Maken jullie wel eens zelf scrub?

2 gedachten over “Review : “Hoe overleef ik…” bodyscrub (Etos)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.