Tip van Vicky: Slakkenslijm tegen puistjes en oneffenheden! Action

Tip van Vicky: Slakkenslijm tegen puistjes en oneffenheden! Action

Slakkenslijm Action

3 weken geleden bezocht ik de Action, en liep ik tegen een potje Slakkenslijm aan. Toen ik klein was dicht ik dat slakkenslijm giftig was. Ik durfde slakken daarom nooit aan te raken. Echter heb ik er zo veel goede verhalen over gehoord dat ik hem nu voor € 4,95 natuurlijk niet kan laten liggen!

Mjin ervaringen

Zoals gewoonlijk haalde ik voor het slapen gaan mijn make-up van mijn gezicht. Normaal smeer ik er dan nog een crèmepje op, maar deze keer verving ik de crème door het slakkenslijm.

Toen ik de volgende morgen opstond voelde mijn gezicht meteen super zacht aan.  Voordat ik mijn make-up op deed, smeerde ik weer de slakkenslijm op mijn gezicht.

Puistjes, oneffenheden en littekens verdwenen!

Dit herhaalde ik dagelijks, En geloof het of niet: een week later waren al mijn puistjes verdwenen en de vlekjes in mijn gezicht een stuk minder! Ik gebruik het nu al 3 weken, 2 keer per dag.. en dat blijf ik trouw doen!

Het voelt aan als een slijmerige gel, een beetje koud. Het ruikt lekker fris, en het plakt niet! Aangezien ik zelf echt niet tegen plak dingen kan, is dat voor mij erg belangrijk.

Een 250ml pot, voor € 4,95 vind ik persoonlijk niet duur voor iets dat echt werkt. De pot gaat ook erg lang mee, want je hebt er maar een klein beetje van nodig.

Op het etiket van de slakkenslijm staat:

Deze gel bevat herstellend slakkenslijm extract, verrijkt met aloë vera. Deze gel vermindert acne, vervaagt rimpels, littekens, zwangerschapsstriemen, kraaienpootjes, enzovoorts. Deze gel zal de veerkracht van de huid vernieuwen, dode huidcellen afstoten. Slakkenslijm extract maakt de huid weer jong en bestrijd bacteriën die o.a. acne veroorzaken. Door de samenvoeging van slakkenslijm extract en aloë vera zal uw huid zijdezacht en super glad worden. Deze gel is geschikt voor zowel vrouwen en mannen. En geschikt voor alle huidtypes.

Het product bevat trouwens niet het daadwerkelijke extract, maar gewoon plantaardige allantoïne. Het stofje in de slakkenslijm dat er voor zorgt dat je huid mooi zacht wordt, en vlekjes laat verdwijnen.

Ik ben zelf erg tevreden over dit product, en kan het iedereen aanraden! Mijn moeder heeft het product ook gekocht, en ook zij is er erg over te spreken.

Zelf slakkenslijm kopen?

Zoals ik hierboven al heb vermeld, heb ik zelf de slakkenslijm bij de Action gekocht. Na wat onderzoek online, zie ik nu dat dit product ook te koop is bij bijvoorbeeld de Tuinen en Kruidvat. Ik weet niet of alle slakkenslijm producten hetzelfde zijn en net zo goed werken als die van de Action. Wellicht ga ik ze ook een keer uitproberen.

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met de slakkenslijm-gel! Heb je na het lezen van dit artikel besloten om het ook uit te proberen? Deel dan je ervaringen door een berichtje achter te laten hieronder!

See you next time,

Vicky -xxx-

13 gedachten over “Tip van Vicky: Slakkenslijm tegen puistjes en oneffenheden! Action

 1. Hier heb ik veel over gehoord! Ben zeker niet vies om het uit te proberen…. Blijft dit ook in het assortiment van de Action?
  Thanks voor deze bruikbare tip!!! Ik ga er meteen achteraan =)

 2. Ja, voor zover ik weet zijn ze in alle filialen te koop.. Al een half jaar geloof ik, dus ik denk niet dat ze zo snel uit het assortiment zullen worden gehaald !!

 3. Dat heb ik ook gebruikt toen ik nog milde acne had maar toen hielp het helaas niet. Na het lezen van jouw positieve review ga ik het zeker nog een keer proberen, aangezien de acne wel wat littekentjes heeft achtergelaten.

  Erg leuke blog heb je 🙂

 4. Na het lezen van dit artikel vanochtend was ik erg benieuwd, dus ben ik vanmiddag na school naar de action gereden. Ik heb hem net voor het eerst opgedaan. Hij maakt mijn huid wel een beetje trekkerig, dat vind ik jammer… Ik ga hem wat langer proberen en ik kijk wel hoe het uitpakt 🙂

  X Daphne – beautifulfacesx.wordpress.com

  1. Daar heb ik nooit last van !
   Hoeveel heb je op je gezicht gesmeerd ?
   Ik gebruik altijd maar een of 2 vingertopjes..
   Het is het zeker waard om te proberen, probeer het anders een weekje, 2 maal daags. na 1 week zie je al verschil !

   xxx

 5. Pingback: Action Slakkenslijmgel | Beautiful Faces
  1. Er zijn diverse winkels waaronder Wibra, Zeeman en Action die dit product vaak wel hebben. De Wibra verkoopt hem vrijwel altijd.

 6. heb vandaag pas uitgeprobeerd , zal zien of het over een week resultaten zal zien. Heb ook veel van gehoord. Ben helemaal in Zuid-America(Suriname) en om het product te laten halen kost het wel heel wat.

 7. In het verleden heb ik het gebruikt tegen bruine pigmenvlekken op de handen,
  wat toen weg was is nog steeds weg, dus heb nieuwe pot gehaald bij Action.
  in het verleden heb ik de slakkenslijm op een braderie gekocht, stuk duurder maar hielp wel, nu bij Action dus kan het goed vergelijken.

 8. de slakkenslijmgel is nog steeds bij de action maar nu voor 1.99
  voor mensen die dit (net als mij) nu pas lezen en nog steeds geïnteresseerd zijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.