Review: Lomi Lomi Bodymelt van Therme

Review: Lomi Lomi Bodymelt van Therme

Hallo Lezers!
Graag wil ik van start gaan met één van mijn favoriete producten.
Dat is in dit geval een Bodymelt van Therme, genaamd Lomi Lomi. Het is een bodybalsem die niet vet is en verreikt is met diverse traktaties voor de huid zoals Kokosnootolie, kalmerende Noni-vrucht en de Frangipanibloem.


De geur deed me direct denken aan de eau de toilette MONOÏ DE TAHITI, van Yves Rocher, die ik natuurlijk ook in mijn bezit heb.


Door de geur van deze twee producten waan je je in een mum van tijd op een tropisch eiland onder een palmboom, waar je zit te genieten van de geluiden van de zee, met een heerlijke cocktail in je hand . Ook al zit je dan in werkelijkheid met je glas water in de tuin.
Terug naar de Lomi Lomi Bodymelt. Het is een balsem die heel zacht en makkelijk uitsmeert. Ook trekt hij lekker snel in, en is hij daadwerkelijk niet vet! Ik moet eerlijk bekennen dat de geur niet heel sterk blijft hangen, dus als je van een wat minder overheersende geur houdt, is het een aanrader! Je huid wordt er lekker zacht van! Ik was in elk geval direct verkocht en geniet dagelijks van deze topper van Therme!
Helaas is hij niet in alle drogisterijen en alle filialen te koop. Ik heb hem zelf gekocht bij de etos voor de prijs van € 8,95

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.