Top product review! Renewing Maroccan Argan oil by Organix

Top product review! Renewing Maroccan Argan oil by Organix

 

Al een poosje ben ik op zoek naar een product dat mijn super pluizige, droge haar weer nieuw leven in kan blazen. Tot voor kort was de zoektocht tevergeefs. Tot ik een aantal weken geleden in de DA stond en mijn oog viel op een haarverzorgingslijn van Organix. En hoewel dit een heel uitgebreid en kleurrijk assortiment is van door het buitenland geïnspireerde haarproducten, viel mijn oog gelijk op het gedeelte dat geïnspireerd is door Marokkaanse haarproducten verreikt met argan olie!
Het begint al bij de mooie blauw met bronzen verpakkingen. Een eyecatcher voor elke badkamer!
Deze lijn in het bijzonder bevat 4 producten:


Organix renewing moroccan argan oil shampoo ( EUR 11,99)
Organix renewing moroccan argan oil conditioner ( EUR 11,99)
Organix renewing moroccan argan oil treatment mask ( EUR 11,99)
Organix renewing moroccan argan oil penetraiting oil ( EUR 11,99)


En die laatste ben ik nu dus aan het behandelen. Ten eerste is de lekkere geur van deze olie erg prettig , ik heb er al een aantal keren een compliment door gekregen!
Je droogt na het wassen je haar met een handdoek, brengt een hele kleine hoeveelheid olie aan op je handen (drie grote druppels zijn genoeg voor lang haar) en wrijft dit door je haar. Mijn haar werd er direcht makkelijker kambaar door en toen het eenmaal opgedroogd was , was het heerlijk zacht en glansde het mooi, zonder dat het te vet leek . Ook had ik na het gebruik van de argan olie zichtbaar minder pluizend haar.
Ik vind het een top product!
Om het geheel af te maken kocht ik ook de miniaturen van de moroccan argan oil shampoo en conditioner, maar helaas was ik daarvan toch een heel stuk minder onder de indruk! Buiten dat het heerlijk rook, merkte ik geen verschil . Het zijn behoorlijk prijzige producten, dus als ik eerlijk ben raad ik de shampoo en conditioner niet aan. Maar de penetraiting oil zeer zeker wel.
Mocht je het leuk vinden om meer te weten te komen over de producten van Organix, neem dan een kijkje op de website. www.organixhair.nl/.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.