Review : NYC individualeyes palette en NYC mosaic face powder

Review : NYC individualeyes palette en NYC mosaic face powder

Hoi iedereen!

 

Ik was net even in de Kruidvat en daar zag ik dat bij de NYC make up de tweede voor de halve prijs was dus ik besloot een mooie paarse smokey eyes palette en een mosaic face powder mee te nemen.

Eenmaal thuis aangekomen zag ik pas dat deze palette ontwikkeld is voor groene ogen. Mijn eerste reactie was echt : ” Whuuttttt??! I am sure us brown eyed girls can work this purple!”.

Ik hou wel van een uitdaging! En dus besloot ik meteen uit te proberen of het mooi zou worden bij mijn bruine ogen. Wat zo handig is aan deze palette is dat er ook een primer en een illuminator in zitten. Op de achterkant wordt nog even uitgelegd hoe je precies de smokey eyes creëert.

Over de mosaic poeder was ik een beetje sceptisch. Voor mij is dit een heel onduidelijk product. Is het nou een blush, is het nu bedoeld voor je hele gezicht? Wat moet je hiermee? Ik heb besloten het te gebruiken als blush omdat ik gewoon best bleek ben en ook niet zo’n donkere foundation gebruik.

Ik zal laten zien hoe het geworden is! Let wel, het is nog geen twaalf uur ’s middags dus wat betreft mijn make up heb ik niet heel erg overdreven. Je kunt de kleuren uit de palette zo donker maken als je zelf wilt, en er zit een sponsachtige applicator bij die je heel makkelijk schoon kunt maken, en waarmee je super makkelijk kunt blenden! Tegen al mijn verwachtingen in, dus dat is een pluspunt!

Nou, ziet er prima uit toch? En ook de mosaic poeder heeft goed uitgepakt als blush! Niets teveel van het goede! (Behalve de lippenstift dan misschien haha!).

 

Beide producten kosten 5 euro , maar ik had ze nu dus beiden voor 7.50 euro.

Op zich is het wel een handige tip van NYC om een stickertje op de palettes te plakken zodat mensen weten of het geschikt is voor hun oog kleur, maar aan de andere kant wekken ze daarmee denk ik ook de illusie dat het voor een andere kleur ogen niet geschikt zou zijn.

Wel ben ik super enthousiast over de kleine vakjes met primer en illuminator, ook zit er een highlighter in, en dat allemaal voor 5 euro. Super handig om in je tas te stoppen zodat je niet een boel losse producten hoeft mee te nemen!

Wat is jullie favoriete, kleine palette?

 

Tot gauw!

 

8 gedachten over “Review : NYC individualeyes palette en NYC mosaic face powder

    1. Hahaha ja stom he?! Ik zag het echt pas toen ik thuis was, ik dacht jaaaa hoor heb ik weer! Maar heb veel complimenten gehad gisteren over mijn ogen dus het stond blijkbaar goed hihi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.