NOTD: Nude nails

NOTD: Nude nails

Hoi allemaal!

Vandaag wilde ik een mooi lakje laten showen dat mij erg deed denken aan de “nude lips” die op dit moment helemaal in zijn.

De reden waarom ik deze kleur graag wilde hebben is, omdat hij overal bij past. Wat je ook besluit te dragen. Hij doet erg chic aan en er zit een mooie parelmoer glans over. Het is bijna een beetje ‘vintage’ .

Het is een beetje een oudroze kleurtje. Ik vind hem persoonlijk heel mooi!  Ik ben zelf altijd heel goed te spreken over de nagellak van Etos, ze dekken snel, drogen snel en blijven lang zitten zonder af te bladderen.

Helemaal van deze tijd!

Het heeft zonder flits , in real life dus, iets weg van een glimmende pastelkleur!

Uit mijn hoofd kosten de lakjes van Etos zo’n 2.50 euro per stuk, of rond die prijs dus dat valt erg mee want het is een vrij groot potje.

De kleurtjes hebben helaas geen namen, alleen een stickertje met zoveel nummertjes dat je maar moet gissen welk nummertje het kleurtje aangeeft. Ik ben toch zo vrij geweest de sticker even te fotograferen.

Dit is een perfecte kleur voor bij een natuurlijke, maar toch nonchalante look! Ik ben in ieder geval blij dat ik hem in mijn collectie heb.

Wat is jullie favoriete “bedeesde” kleur nagellak?

Tot de volgende keer!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.