Review true spirit ‘feestnagels’ by Iris + give away!

Review true spirit ‘feestnagels’ by Iris + give away!

mails2

Hallo Allemaal!

Al lopend door de Kruidvat kwam ik ze tegen. Glinsterende
nep nagels voor de feestdagen, verschillende soorten
lagen daar te pronken, met grote ogen zat ik erna te kijken.
In gedachte had ik een oorlog. Ik ben niet fan van nep nagel en
heb een grote hekel aan snel drogende lijm. Give it a change.
Uiteindelijk belande er 2 doosjes in het mandje.
Tja, ik kon niet kiezen. Benieuwd?

nails1

Vanavond ben ik druk bezig geweest met ze passen en opplakken, een ramp! Blijkbaar zijn de nagels van mijn middelvinger en de wijsvinger even groot. Dus ik koos voor een grotere maatje voor de middelvinger. Daar lagen ze dan, op een rij. Klaar om op mijn nagels geplakt te worden. Nu begint het leukste gebeuren, namelijk ze er op plakken. Probeer dat maar zonder overal lijm te krijgen. Eerst zit ik minuten naar de tubetje te kijken, omdat er maar geen lijm uit wil komen. Dan draai ik de bovenste kant eraf, draai weer dicht. Druk een keer en poef, overal lijm. Bah. Toen pas kwam ik erachter dat je de punt eraf moest knippen (hallo, dat stond niet in de beschrijving).

mails2

Na een half uur prutsen heb ik ze er toch allemaal erop zitten. Ik moet zeggen, dat ik best trots op mezelf ben. Voor de eerste keer. Ja, meiden, nog nooit heb ik zulke dingen op mijn nagels geplakt. Vanwege mijn ik-haat-snel-drogende-lijm-fobie. 1O minuten later ben ik alweer in beweging. Wil ik iets open maken, valt zo mijn de feestnagel van de pink af. Mijn fout, waarschijnlijkheid te weinig lijm gebruikt.

Al zoekend op het doosje, ik vind nergens informatie hoe lang ze blijven zitten. Minpuntje, true spirit. Wij meiden willen graag weten wat we kopen en wat de kwaliteit is.

Conclusie, Heel erg blij met de resultaat! Je ziet bijna niet dat ze nep zijn, blijven goed zitten en het is wel 3 sterren waard.

❥ Iris

3 dagen later.

Bij dag 2 zat er bijna geen glitter meer op de nep nagels,
ze raden ook aan op een top coat te gebruiken.
Wat ik dus niet heb gedaan, my bad!
Nu zitten wel geteld 2 nep nagels op zijn plek. De
rest zijn bij de winkel eraf gevallen en liggen door mijn
hele huis. Ik hou het bij 3 sterren,
ze zijn gewoon leuk voor een feestje,
wil je voor lange tijd nep nagels ga dan echt naar een
nagelstudio! Betaal je wel meer maar dan heb je ook wat.

Deze nagels kosten 4,99 euro bij Kruidvat.

Give Away!
Wil je de zilveren met zwarte opdruk nagels winnen?
Laat een reactie achter met jouw ervaring over nep nagels.
De winnaar word bekent gemaakt voor oud en nieuw!
Goodluck!

14 gedachten over “Review true spirit ‘feestnagels’ by Iris + give away!

 1. mijn ervaring met nepnagels is niet zo goed. ik vind het altijd prachtig, dus voor een trouwerij had ik mooie nepnagels gekocht, maar stuk voor stuk vielen ze er gedurende de dag af. daarna heb ik het nooit meer geprobeerd, maar deze zijn echt prachtig en ik zou het graag nog eens proberen.

 2. Nepnagels heb ik jarenlang links laten liggen, na de meest rare ervaringen, omdat ze nooit bleven zitten. Op de 50-jarige bruiloft van mijn opa en oma dacht ik de gok nog eens te wagen. Dat ging vrij redelijk, tot het moment van een toiletbezoek. Nagel kwijt. Nagel bleek in mijn onderbroek terecht gekomen te zijn. Was geen succes. Ik zou deze graag eens willen proberen om te kijken of deze beter blijven zitten.

  1. Hoi Tamara!

   Bijdeze heb je de feestnagels gewonnen! Een nep nagel in je onderbroek, haha! Zolang je genoeg lijm gebruikt blijven deze minstens 1 hele dag. Stuur je me even een email naar [email protected]?

   De rest van de lezers, bedankt voor het lezen en volgende maand komt er weer een give away!

   Love, Iris

 3. Mijn ervaringen tot nu toe zijn eigenlijk voor 90% wel positief.
  Soms laten ze inderdaad wel eens los maar gebeurt me eigenlijk dus maar zelden en ben er dus over het geheel gezien altijd wel erg tevreden over en doe dus graag mee want vind ze erg mooi.

 4. Ha ha ha, zo herkenbaar is je beschrijving. Ik heb dezelfde ervaring. Wel leuk en mooi voor een feestje. Ik heb nu een henna tekening op mijn hand en ik kan daarbij wel een set mooie nagels gebruiken. Fijn oud en nieuw gewenst alvast. X Mariska

 5. Beste,

  Zelf heb ik nog geen ervaring met nepnagels, maar ik heb vaak genoeg om me heen gehoord dat het een heel gedoe is. Wel heb ik van die stickers op m’n nagels gehad, maar meestal zorg ik gewoon voor nagelverharder en een leuke kleur op mijn nagels. Maar ik wil wel graag een keer nepnagels proberen.

 6. Ik heb best goede ervaringen met nepnagels. Ik ben zelf erg klunzig, maar mijn schoonzusje is er superhandig mee. Zij brengt ze nu dus voor mij aan en dan blijven ze echt lang zitten!

 7. Ik heb helemaal geen ervaring met nepnagels, maar deze zien er prachtig uit, ik zou het graag een keer willen proberen !!!.
  Ze zien er prachtig uit.

  Groetjes van Annie de Waal

 8. Ik heb ooit in een ver verleden een keer met carnaval nep nagels gedragen. Kan me ook nog wel herinneren dat toen ik een keer door mijn haar heen ging, er zo 3 verdwaalde nagels in mijn haar hingen. Maar ja dat was toen, nu ben ik ouder en rustiger en zou het graag voor een aankomend feestje wel weer een keer willen proberen. Ze zien er ook wel erg leuk uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.