Even voorstellen : gastblogger Iris

Even voorstellen : gastblogger Iris

Hoi iedereen,

E-B krijgt er weer een nieuwe gastblogger bij, hoera! Iris gaat ons vergezellen en hier verteld zij even iets over zichzelf!

 

iris

Jezelf voorstellen, makkelijker gezegd dan gedaan. Wat moet ik precies melden en wat kan ik het beste voor me houden. Maar laat ik een poging doen, zodat jullie weten wie er achter de laptop zit te tikken. Wie voor jullie de nieuwste, gaafste en leukste producten uitprobeert en een review over gaat schrijven.

Hier komt ie.

Goedendag, – avond, – nacht, – ochtend.

Mijn naam is Iris, 18 jaar jong, Samenwonend met mijn lieve konijn, Bugs. Elke dag eet, drink en slaap ik beauty. Voor volgend jaar heb ik plannen om styliste te gaan studeren, maar voor nu geniet ik van mijn tussenjaar. Zodat ik kan doen wat ik het aller leukst vind, schrijven.

Elke week krijg ik wel een pakketje binnen, vol met unieke dingen. Het is wel even zoeken naar leuke online winkels waar ze producten verkopen die niet al te duur zijn. Ook daar ga ik lekker over schrijven, met een link naar de website. Zodat jullie niet langer op zoek zijn naar een betrouwbare site met gave spulletjes.

Ook ga ik schrijven over beauty. Je zult vooral tips en trucks krijgen, leuke make-up looks zien en reviews lezen over de producten. Genoeg getypt over mezelf, sta te popelen om mijn eerste review te schrijven over de feestnagels van True spirit.

❥ Toedeledokie en knuffels van mij!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.