Revita shampoo van Verbeterhaar.nl . Vecht terug tegen haaruitval!

Revita shampoo van Verbeterhaar.nl . Vecht terug tegen haaruitval!

5266d7efb8e461bf95984e450c6973cc

Hoi iedereen!

Ik hoor jullie denken, wat moet zij nou met een shampoo tegen haaruitval. Nou, helaas is haaruitval een symptoom dat bij de ziekte van Hashimoto hoort, en ik ben de pechvogel die er soms extreem last van heeft. Deze shampoo is meer een ‘ kuur’ tegen haaruitval en ik moet zeggen, het werkt en het stinkt niet. Ik kan mijn haren weer borstelen zonder dat de hele borstel vol zit met haar. Nieuwsgierig?

DSC_0283 DSC_0284

Wat zegt de site over deze shampoo?

De Revita Shampoo is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval. Na veel onderzoek heeft DS Laboratories, één van de voorlopers op het gebied van haaruitval, deze unieke shampoo weten te ontwikkelen. Revita Shampoo bevat zeer krachtige en unieke ingrediënten die de hoofdhuid gezond houden en de haargroei en haarzakjes optimaliseren en stimuleren.

De combinatie van anti-oxidanten, ontstekingsremmende werking en DHT blokkerende ingrediënten zorgen ervoor dat de Revita Shampoo uniek is in zijn soort en werkzaamheid. Revita shampoo is geschikt voor mannen en vrouwen en werkt het beste in combinatie met de Revita.COR Conditioner.

Ik ben nog niet in het bezit van de conditioner, maar wat niet is kan nog komen! Nu hoop ik dat jullie begrijpen dat de behandeling met deze shampoo tijd kost. Het is niet zo van, lekker inzepen, uitspoelen en huppakee! Dit is de gebruiksaanwijzing zoals deze op de website van Verbeterhaar.nl staat.

Voor het beste resultaat gebruikt u de Revita Shampoo 5x per week. Breng wat Revita Shampoo aan op uw handpalm en masseer de shampoo rustig in uw hoofdhuid. De hoeveelheid Revita Shampoo ligt aan de hoeveelheid- en structuur van het haar. Laat de Revita Shampoo gedurende 3-5 minuten intrekken en spoel uw haar daarna uit met lauw water. Was het haar vervolgens met de Revita.COR conditioner.

Voor € 48,95 kun je ook het voordeelpakket nemen.

12a7d92071ba7c103b1bbd4c1b6cef56

Dat is geen geld voor een product dat echt zijn werk doet! Kijk vooral op de website naar meer shampoos en conditioners tegen haaruitval.

DSC_0248

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.