Scent Chips , weldaad voor huis en neus!

Scent Chips , weldaad voor huis en neus!

DSC_0110

Hoi allemaal!

Velen van jullie hebben ze vast al eens gezien in woon en decoratiewinkels : Scent Chips. Doosjes die je kunt vullen met heerlijke wax melts in de vorm van een blaadje. Daar staat dit merk het meest bekend om. De chips heb ik inmiddels allemaal een keer gebrand en zijn stuk voor stuk heerlijk! Maar vandaag laat ik jullie ook wat andere producten zien.

Zo kreeg ik er een prachtig roze fleece plaid bij waarvan ik niet wist dat dit merk ze verkocht!

DSC_0093

In dit geval heb ik hem heel eventjes als tafelkleed gebruikt omdat ik het zo lief vond staan bij de rest!

DSC_0104 DSC_0113

Er zijn zo’n 90 geuren Scent Chips om uit te kiezen, waaronder ook seizoensgeuren. Je kunt ze ook met elkaar blenden om zo je eigen geur te creëren maar wat nog leuker is, is dat je ze ook geblend kunt kopen! En uiteraard moeten deze chips wel ergens in kunnen. Ik ontving een mooie witte en prachtige zilveren brander. Maar uiteraard is er een hele collectie branders.

DSC_0107 DSC_0109 DSC_0114

De kaarsen in blik zijn echt verrukkelijk en de staande kaarsen zijn heel erg goed te ruiken. Mijn partner en ik waren blij verrast! Dus kijk ook vooral eens bij de losse kaarsen!

DSC_0130

En zo zag mijn tafel eruit nadat ik dr producten van Kaarsen voor Thuis er ook bij gezet had.

En uiteraard  zijn er producten van Scent Chips die ik in de toekomst graag zou willen proberen! Ik laat niet alles zien, de website heeft nog heel erg veel meer te bieden zoals geurolie, de optie je eigen kaars te maken, elektrische branders en inhoud en ga zo maar door. Go see for yourself 😉

Liefs,
Miranda

DSC_0281

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.