Shoplogje bij de Etos en Kruidvat vorige week!

Shoplogje bij de Etos en Kruidvat vorige week!

DSC_0377

Hallo allemaal,

Vorige week ben ik even op de trakteerstand gegaan voor mezelf en kocht ik een bodyspray , parfum en een geschenkset bodylotions. Benieuwd?

DSC_0378

Hier in Zwolle is 1 Etos die af en toe barst van de Victoria’s Secret producten. Deze kwam in een mooi bewaarblik en ik heb hem zonder aarzelen in mijn mandje gedaan. Voor elke stemming een andere geur!

DSC_0379

De foto is wat vaag, sorry daarvoor. Ik heb deze spullen in haast gefotografeerd. Omdat er weer een stuk of 15 bodysprays mijn naam riepen, ben ik gaan ruiken en koos ik voor deze spray met de geur Freesia & Guava Flowers.  Erg lekker. Maar dat waren ze op een paar na allemaal.

Daarna ben ik nog even gauw de kruidvat in geschoten waar ik tot mijn verbazing zag dat The Master Perfumer weer een nieuwe geur heeft (voor zowel de mannen als de vrouwen, bij de mannen heet de nieuwe geur Dark Tabacco uit mijn hoofd). The Master Perfumer is een parfumlijn exckusief voor Kruidvat en tot nu toe heb ik ze allemaal gehad. Wel koop ik altijd de kleintjes, want die zijn nog geen 4 euro. Als ik moest kiezen zou ik een fullsize fles halen van de geur Amber en deze. Die zijn uiteraard maar 8 euro per stuk.

DSC_0381

Ik kan zeggen : Hij ruikt heerlijk. Zoals ik al zei is dit naast Amber mijn nieuwe favoriet. Oosters is hij zeker. Citrus en kruiden-achtig. Lekker!

Nou dat wilde ik eigenlijk gewoon even delen haha! Hebben jullie een parfum van The Master Perfumer?

Liefs,
Miranda

DSC_0281

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.