Sephora shoplog by Anne

Sephora shoplog by Anne

Hoi allemaal!

Afgelopen weekend was ik bij mijn ouders in Limburg en we besloten op zaterdag om even in Roermond te gaan winkelen. Zij liepen rustig door de stad, toen ik opeens hevig begon te zweten. Hadden ze hier namelijk niet ook een V&D? En dus… een Sephora?!

Een tijdje geleden kwam het verschrikkelijke nieuws tot mij dat deze winkel gaat verdwijnen uit Nederland (Sephora dus, niet de V&D), om het te checken ging ik in Utrecht naar de V&D en daar bleek inderdaad alles al uitverkocht en stonden de verkoopsters er maar treurig bij. En dat toen ik net Make Up For Ever’s aqua brow wilde proberen! Dat zou dan dus maar via eBay moeten.

 

Maar in Roermond kreeg ik een tweede kans! Ik had al verwacht dat deze Sephora niet zo druk werd bezocht als die in Utrecht, dus ik sprintte naar de plek van bestemming en gelukkig kon een verkoopster mij vertellen dat zij inderdaad nog Aqua Brow in kleur 40 hadden. Ze bracht het aan en het was alles wat ik ervan verwacht had en meer. Verliefd legde ik dit product in mijn winkelmandje en ging ik op zoek naar een tweede product (2e make up product halve prijs).

 

Uiteindelijk heb ik naast het wenkbrauwelixer ook nog een tube rosebud salve, een Sephora hagelslagflakie (is dat een term?) en Sephora hand wash in de geur ‘lagoon’ afgerekend.

De hand wash heb ik gekocht omdat ik ooit een douchegel testertje van lagoon heb gekregen en die vond ik heerlijk ruiken, dan maar de laatste kans aangrijpen om die geur nog eens te ruiken. De hand wash kostte €5,30.

 

De nagellak lag in een bak voor €2,50 en ik was net op zoek naar zo’n nagellak, dus die heb ik ook meteen gepakt. Ik had ‘m snel even uitgeprobeerd en hij laat niet zoveel glitters los na één laagje, dus dat is wel een beetje jammer.

Rosebud Salve is een product dat ik al talloze keren voorbij heb zien komen op beautyblogs. Ik las altijd hetzelfde: lekkere product met een beetje een medicinaal geurtje. Ik was daar dus heel benieuwd naar en ik vind het erg lekker ruiken! Hij was eigenlijk €10,20, maar ik kreeg het tweede product voor de halve prijs, dus voor €5,10 rekende ik deze af.

Waar ik ook over had gelezen was Aqua Brow van Make Up For Ever, een waterproof, vloeibaar wenkbrauwproduct. De verkoopster bij Sephora bracht het bij me aan door een klein drupje op haar hand te knijpen en met een angled brush daarin te dippen en dit aan te brengen. Volgens mij is dit dus een super zuinig product. De kleur is fantastisch voor mij, er zijn haast geen merken die zo’n donkere wenkbrauwpotloodjes of poeder verkopen (die dan niet zwart zijn) en daarbij vind ik het effect van Aqua Brow ook veel mooier. Het is alsof je steeds opnieuw je wenkbrauwpotlood hebt geslepen als je streepjes zet, maar als je dat niet mooi vindt, kun je het ook wat uitvegen. Ik heb kleur 40, de donkerste, maar er zijn nog een stuk of vijf andere, lichtere kleuren. Aqua Brow kost €21,50.

 

Ik kan het dus absoluut aanraden om in de kleinere steden waar Sephora nog zit even langs te gaan en vooral al die heerlijke producten in te slaan, want veel van de merken die Sephora verkoopt zijn nergens anders in Nederland verkrijgbaar…

 

In Roermond ging ik ook nog even langs De Tuinen, waar ik nog een kortingsbon voor had. Daar kocht ik een Yes to carrots dagcrème die mijn huid een stuk beter achter laat dan de Nivea crème die ik tot nu toe gebruikte. Ik wilde weer een crème uit een tube/pompje, want dat vind ik veel fijner werken dan potjes. Ik kan er verder nog niet veel over zeggen, omdat ik hem pas net gebruik. De dagcrème kostte €12,99.

 

Dit was mijn shoplog! Ik ben benieuwd wat jullie nog gaan inslaan bij de Sephora nu het nog even kan.

Tot de volgende keer!

Liefs,

Anne

Eén gedachte over “Sephora shoplog by Anne

  1. Hele toffe aankoopjes! Die dagcrème heb ik zelf ook gisteren gekocht en ik ben best wel benieuwd of ie net zo fijn is al mijn vorige dagcrème van the body shop. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.