SHOPLOG by Miranda!

SHOPLOG by Miranda!

Desert_road_UAE

 

Hoi allemaal!

Ik heb afgelopen week weer wat leuke dingetjes gekocht en ik wil graag met jullie delen wat dat allemaal is. Kijk lekker mee! (prijsvermeldingen komen aan het einde) Ik heb echt hele mooie, handige spulletjes gekocht!

Als eerste deze gezichtsmaskertjes! Ik hou erg van maskertjes en het Honing peel-off masker heb ik gekocht bij Etos en het andere maskertje bij de DA.

010

 

 

 

Daarnaast zijn er nog een aantal oogschaduws die ik erg graag hebben wilde, waaronder het nude palette van Catrice dat ik haalde bij Kruidvat, en een doosje met 4 fantastische kleuren oogschaduw van Miss Sporty dat ik haalde bij Etos.

012013

017

Ook had ik nog geen oogschaduw van Maybelline color tattoo en vond ik dat eens hoog tijd worden. Deze week had Etos een actie bij de Maybelline producten en ik kocht ook gelijk een nieuwe eyeliner stift. Maar kijk toch eens naar deze absoluut prachtige oogschaduw!

019021

024032034

 

Bij Etos haalde ik nog een nieuwe lip-marker omdat dit voor mij echt mijn favoriete manier is om mijn lippen langdurig kleur te geven. Ik ben er weg van! Heb er standaard twee in mijn tas zitten. Ook zal ik dat ze liquid lipstick verkopen waar een spiegeltje aan vast zit en zag ik hiervan wederom een prachtige kleur die ik niet kon laten liggen!

025

 

027

 

 

Als laatste spotte ik bij de DA grappige reisflacons met parfum. Er waren iets van 6 verschillende geurtjes maar ik nam Vanille. Gelukkig was deze niet duur want hij valt toch wel een beetje tegen. Hij vervliegt bijna binnen een half uur en daarom spuit ik hem het liefst in mijn haar want daar blijft deze langer zitten!

029

 

Dit was het! Over het 4-kleuren palette van Miss Sporty komt nog een uitgebreidere review samen met de eyeliner stift van Maybelline! Ik zal de prijzen nog eventjes voor jullie op een rijtje zetten:

 

Het honing masker van Dr. van der Hoog kost 2,23 euro
Het Botanical Choice masker kost 1,50 euro
Het Absolute Nude palette van Catrice kost 4,99 euro
Het Miss Sporty palette kost ook 4,99 euro
De Maybelline color tattoo oogschaduw kost 10,49 euro
De Maybelline master precise eyeliner stift kost 9,29 euro
De Etos liquid lipstick kost 3,04 euro
De Etos lip marker kost 6,09
De kleine flacon parfum kost 2,95

Ik hoop dat jullie dit een inspirerende shoplog vonden, ik ga zeker weten genieten van deze dingen en er komt ook over de color tattoo oogschaduw nog een review. Ik weet alleen niet goed met welke kleur ik deze oogschaduw ga combineren. Suggesties zijn welkom!

030

 

 

4 gedachten over “SHOPLOG by Miranda!

    1. Bedoel je niet veel goeds? Ik heb geen flauw idee maar ik vond deze holografische kleur zo apart ik MOEST hem gewoon hebben haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.