Garnier Pure zelfwarmend gezichtsmasker met zink by Miranda

Garnier Pure zelfwarmend gezichtsmasker met zink by Miranda

083

 

Hey lieve allemaal!

Ik ben gewoon dol op gezichtsmaskertjes en altijd als ik er weer 1 zie die ik nog niet heb geprobeerd neem ik hem mee! In dit geval nam in dit setje maskers mee van Garnier. Zijn jullie benieuwd hoe dit masker bevallen is?

Wat beloofd het masker te doen?

091

 

Kortom : dit masker moet je huid zo grondig zuiveren dat het zelfs nog een week door werkt! Nou, of dat zo is weet ik nog niet want ik heb hem een uurtje geleden pas uitgeprobeerd, maar ik ben wel nieuwsgierig! Hoe voelt het masker aan?

101

 

Het masker heeft een dikke substantie dat subtiel ruikt maar niet onprettig. Het smeert goed uit en hoeft niet al te dik aangebracht te worden. Het doet mij een beetje denken aan een zalf. Het zelfwarmende effect was helaas van zeer korte duur. Ik bracht het masker aan met een kwast en toen werd het de eerste minuut prettig warm, maar dat was daarna al snel verdwenen. Dat is een minpuntje want ik ben dol op zelfwarmende maskers. Na drie minuten is het tijd om het masker eraf te halen en dat deed ik doormiddel van een washandje met lauwwarm water. Het afhalen ging erg gemakkelijk omdat er maar een dun laagje op het gezicht zit. Hoe voelt mijn huid nu?

114

 

Over 1 ding valt niet te twisten, dit is een van de meest zacht makende maskers die er maar is! Mijn gezicht is echt zacht en glad en voelt oprecht gereinigd! Ik heb geen idee of dit echt nog een week door werkt zoals de verpakking beloofd, maar een miskoop is het zeker niet!!! Er zitten er twee in 1 verpakking en daarvoor betaal je 2,23 euro. Ik kocht de mijne bij de Kruidvat.

Zeer fijn maskertje! Ik zal de ingrediënten  nog even laten zien.

092

 

Ik vond hem lekker! Lekker snel, lekker makkelijk, lekker fris, helemaal top! Ik ga dit masker vaker kopen!

Tot snel!

nieuweliefs

4 gedachten over “Garnier Pure zelfwarmend gezichtsmasker met zink by Miranda

    1. Ja het is nu een dag later maar ik heb toch nog steeds het gevoel dat het wel iets heeft gedaan voor mijn huid, ik raad hem echt aan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.